Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přídolí stačilo Smrčině pouze v prvním poločase


Branky


0

Přídolí přivítalo Horní Planou, která si chtěla odvést tři body. Domácí Smrčině byli vyrovnaným soupeřem, ve druhém poločase už jim však nestačili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smrčina se prosadila třikrát během deseti minut

Přídolí začalo duel s Horní Planou výborně. Již v páté minutě totiž šlo do vedení. Schwarz přihrál milimetrovou přihrávkou Štěpánkovi, který z otočky vystřelil. Gólman však jeho střelu vyrazil, ale pouze k nohám dobíhajícího Miroslava Kutláka a ten už měl úkol snadný – 1:0.

 

Hosté však brzy vyrovnali. Tomáš Klik se vrátil do sestavy po dvouzápasové odmlce a hned se uvítal gólem. To se psala třináctá minuta, když Klik vyrovnával na 1:1. Tentýž hráč o tři minuty později otočil skóre ve prospěch Smrčiny a ta tak vedla od šestnácté minuty 1:2.

 

Přídolí bylo zaskočeno a inkasovalo ještě jednou. Ve třiadvacáté minutě zvýšil na 1:3 pěknou střelou Jan Boháč, pro kterého to byl druhý zásah v sezóně.

 

První půli začali lépe domácí, ale hosté třemi slepenými brankami otočili vývoj ve svůj prospěch a poločas vyhráli.

Bednář se dokázal dvakrát trefit

Druhý poločas byl pak vyrovnaný. Domácí se snažili snížit, hosté se zase nikam zbytečně nehnali, i když několik šancí na vstřelení čtvrté branky měli. A nakonec ji také dali. Ve dvaašedesáté minutě se dokázal střelecky prosadit Marek Bednář a hosté vedli už 1:4.

 

Sedm minut nato, tedy v devětašedesáté minutě0 dostal krásný centr od Jaroslava Píska Pavel Mittasch a střelou slabší nohou z „half-voleje“ snížil opět na rozdíl dvou branek 2:4.

 

Gólový účet zápasu pak uzavřel svou druhou brankou v utkání Marek Bednář, který se prosadil ve čtyřiaosmdesáté minutě – 2:5.

 

Smrčina si tak odvezla ze hřiště neoblíbeného soupeře všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč TJ Sokol Přídolí: Zápas jsme všichni odjezdili tzv. po prdeli, ale přesto se nám nepodařilo urvat tolik chtěný bod. V sobotu jedeme do Vyššího Brodu, který má krásné skóre a je na nás, jestli je necháme si zastřílet jako v jejich posledním zápase s Českým Krumlovem.




Sestavy


TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - P. Schwarz [-] , M. Kutlák [-] , P. Mittasch [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , V. Písko [-] , D. Nguyen [-]

TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - J. Boháč [-] , L. Brůha [-] , T. Komžák [-] , P. Trančík [-] , L. Parai [-] , V. Ryneš [-] , A. Kvasnička [-] , M. Bednář [-] , J. Koritar [-] , A. Kvasnička [-]

ŽK: 39. R. Radykhovskyy , 47. J. Písko - 36. A. Kvasnička , 81. L. Brůha , 89. J. Boháč .
Hráči zápasu: T. Klik .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Jan - VÍTOVEC Tomáš (N), BAJČÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.