3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Planá přivítala béčko Slavoje, které přijelo pouze v desíti, a tak domácí měli cestu za třemi body ulehčenou


Branky


0

Hosté nedokázali složit kompletní jedenáctku, a tak do utkání nastoupili v deseti lidech. K tomu všemu ještě s dorostenci, kteří na zápas do Horní Plané jeli rovnou z utkání proti Čtyřem Dvorům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koritar otevřel skóre dalekonosnou střelou

Horní Planá hostila po třech měsících Slavoj Český Krumlov B. Jarní duel dopadl lépe pro domácí, kteří vyhráli 5:0. Sobotní zápas byl velmi podobný. Pojďme na report.

 

Hosté přijeli pouze v deseti a z toho několik hráčů přijelo přímo ze zápasu proti Čtyřem Dvorům. Unavení hráči hostí nebyli pro Smrčinu těžkým soupeřem. Snažili se pouze udržet bezbrankový stav co nejdéle, což se jim dlouho také dařilo. Slavoj betonoval podobně jako Chelsea v dobách, kdy ji trénoval José Mourinho.  

 

Smrčina si nevěděla rady a hrála jen před šestnáctkou. Do ní se nedostávala. Když to nešlo z blízka, tak to Jan Koritar vyzkoušel ve 40. minutě z dálky a jeho střela z pětadvaceti metrů skončila až zády brankáře Švece – 1:0. Tím se šance na bodový zisk pro hostující Slavoj hodně snížil.

Chodící fotbal ve druhé půli, za který by se nemusel stydět ani Lionel Messi

Další branka padla krátce po začátku druhé půle, konkrétně v 53. minutě. Brůha zatáhl míč po lajně, přesným centrem našel ve vápně Koritara, který se ani podruhé nemýlil a zvýšil na 2:0.

 

Slavoj, pokud útočil, tak jen z rychlých brejků či ze standardek, ale domácí obrana byla pozorná. „Chodící fotbal se hrál až do 89. minuty,“ poznamenal vedoucí týmu Petr Kostínek. V té se totiž dokázali domácí prosadit potřetí. Jan Oškrda napřáhl z hranice vápna a jeho pokus skončil v síti – 3:0. Oškrdova branka byla tím posledním, co se v tomto duelu stalo. Domácí Smrčina měla cestu k bodům ulehčenou a zaslouženě vyhrála.



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Petr Kostínek, vedoucí týmu TJ Smrčina Horní Planá: Zápas bych ohodnotil tím, že můžeme být spokojeni jen se třemi body. A zklamal mě hostující tým, který na sobotní odpoledne nedá dohromady ani jedenáct lidí a jede to odehrát jen z povinnosti.

FK Slavoj Český Krumlov B
Matěják, trenér FK Slavoj Český Krumlov B: Chci poděkovat hráčům, hlavně dorostencům, kteří přijeli pomoc z mistráku ve Čtyrech Dvorech a zkušeným Lachovi, Švecovi a Šťastnému, jinak bychom na zápas neodjeli.



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
- L. Brůha [-] , T. Komžák [-] , P. Trančík [-] , A. Kvasnička [-] , V. Ryneš [-] , A. Kvasnička [-] , M. Bednář [-] , J. Koritar [-] , J. Boháč [-] , L. Parai [-] , M. Truhlář [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
V. Švec [-] - M. Paráček [-] , M. Neckář [-] , R. Šára [-] , K. Šťastný [-] , M. Matěják [-] , M. Ješina [-] , T. Procházka [-] , M. Musil [-] , J. Lach [-] , M. Votýpka [-]

ŽK: 60. J. Oškrda , 67. L. Parai .
Hráči zápasu: J. Koritar , J. Boháč .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamovič Jiří - BAJČÍK Petr (N), KASTENMAJER David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.