Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov s trenérem v brance rozdrtil Přídolí


Branky


0

Kájov zavítal do Přídolí, které v prvním kole padlo v Malontech a chtělo si spravit chuť. Soupeř byl však herně úplně někde jinde a i s „nebrankářem“ v bráně udržel čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mašek poslal Kájov do vedení

Kájovští začali zápas s trenérem v brance, což není zvykem. Grabec si však poradil se zápasem výtečně, ale pojďme pěkně popořadě.

 

Utkání začalo lépe pro hostující Kájov, který měl míč častěji v moci a z toho také pramenila první branka. V osmnácté minutě našel Petříkův centr Lubomíra Maška, který otevřel skóre – 0:1!

 

O deset minut později zahrávali hosté přímý kop. Míč si postavil Haláček a tvrdě vystřelil. Brankář domácích, Puritscher, balón vyrazil pouze k nohám Igora Didkivského, který zvýšil na 0:2.

 

Igor Didkivský se postaral i o třetí branku Kájova. V pětatřicáté minutě ho našel krásným pasem Kolaj a kájovský záložník levou nohou obstřelil brankáře Přídolí – 0:3.

 

Přídolí si v první půli moc šancí nevytvořilo, a tak ji Kájov zaslouženě vyhrál 0:3.

I. Didkivský zaútočil na hattrick, ale orazítkoval pouze břevno

Druhá půle začala opět lépe pro hostující celek, který zásluhou Igora Didkivského orazítkoval břevno. Útok na hattrick tak zůstal nepokořen.

 

Kájovské to ale nemuselo mrzet, neb v 52. minutě našel Lippl rozběhnutého Jana Čera, jenž si s gólmanem domácích poradil na jedničku a bylo to už 0:4.

 

Šest minut nato zvyšoval Jan Lippl na 0:5. Došlo k tomu po trestném kopu Haláčka, který našel Čabelu, jenž sklepl na Lippla a hostující hráč prostřelil Puritschera.

 

Jedenáct minut před koncem vstřelili Kájovští další branku. Petr Doubek na půlce vybojoval balón, prošel s ním až k vápnu, odkud vystřelil neuvěřitelný projektil, který zastavila až síť za zády Puritschera – 0:6!

 

Kájovští neměli dost a dvě minuty před koncem vstřelili sedmou branku! Po střele Kolaje se podruhé v utkání zapsal na listinu střelců Jan Lippl a upravil na konečných 0:7!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč TJ Sokol Přídolí: Není jednoduché najít jen jeden důvod opakovaného neúspěchu. Netrénujeme, nesejdeme se a je z toho debakl, jaký si za těch osm let nepamatuji. Při rozcvičení jsme zjistili, že v bráně hostů bude Míra Grabec (můj trenér ze Slavoje) a i přesto jsme bránu de facto neohrozili, zatímco soupeři jsme nechali nového gólmana jako dezert. Tohle máme všichni ve svých hlavách...

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér a brankář TJ Sokol Kájov: Soupeř oslabený o bratry Pískovi nebyl vůbec nebezpečný a tomu odpovídá výsledek, i když opět jsme museli mít nejprve moc šancí na první gól.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - P. Mittasch [-] , M. Štěpánek [-] , J. Steidl [-] , J. Zadák [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] , R. Radykhovskyy [-] , D. Pavlis [-] , J. Štěpánek [-] , V. Písko [-]

TJ Sokol Kájov
M. Grabec [-] - J. Petřík [-] , J. Šmikmátor [-] , J. Němec [-] , P. Doubek [-] - J. Čer [-] , I. Didkivský [-] - L. Kolaj [-] , J. Lippl [-] , D. Čábela [-] , L. Mašek [-]

ŽK: 28. P. Mittasch - 72. J. Čer , 77. I. Didkivský , 88. P. Doubek .
Hráči zápasu: I. Didkivský , J. Lippl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Holub Jaroslav - VÍTOVEC Tomáš (N), ŽILAVÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.