Křemže nedovolila Slavoji skórovat a je stále v čele


Branky


0

Křemži se výborně povedlo navázat na vítězství z prvního kola, kdy deklasovala Světlík. Slavoj v prvním kole podlehl v derby Kájovu a měl co napravovat. Křemži však nestačil a jednoznačně ji podlehl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový nástup hostujících hráčů

Domácí Křemže šla bleskově do vedení! Již po pár vteřinách přišel dlouhý nákop z kopačky Snížka, který našel Radovana Kaprála, jenž dělovkou k tyči překonal krumlovského brankáře Švece – 0:1!

 

Ve třinácté minutě už to bylo 0:2! A opět u toho byl Radovan Kaprál, který tentokrát vystřelil ke druhé tyči než v prvním případě a znovu rozvlnil síť.

 

Na výsledkové tabuli svítila sedmnáctá minuta, když Radek Linha získal balón, nacentroval před bránu a domácí si míč srazili do vlastní sítě – 0:3!

 

Krumlovští byli jako opařeni horkým čajem a k ničemu se téměř nedostali. Měli několik střel z větší vzdálenosti, ale s těmi si Tretera lehce poradil. Křemežští spálili v první půli ještě pár šancí, ale to je mrzet nemuselo, neb poločas vyhráli 0:3.

Snížek vymetl šibenici

Křemže vstoupila do druhé půle aktivně a mohla své vedení několikrát navýšit. Rienessl a Svěchota však své šance neproměnili, a když už to vypadalo, že Kaprál lobem završí hattrick, tak se míč snesl na břevno.

 

Křemežští ale přeci jen jednu branku ještě vstřelili. V 81. minutě přišla velká chvíle Petra Snížka. Ten napřáhl z dobrých třiceti metrů a dělovkou do šibenice upravil na konečných 0:4!

 

Krumlovští se k ničemu nedostali ani ve druhé půli a hosté z Křemže zaslouženě zvítězili a stále se drží na první příčce OPM. 



Ohlasy k zápasu



Sokol Křemže
Petr Snížek, hráč Sokol Křemže: Po jatkách z minulého víkendu, kdy jsme osmičkou zesměšnili Světlík, jsme si řekli, že na to musíme zapomenout. Zápas v Krumlově jsme chtěli bodově zvládnout. Nastartoval nás banán v první minutě, kdy zasunul kolega Kapr. Prvních 20 minut jsme zle diktovali… pak to opadlo, ale drželi jsme pozice tak jak si přál náš pan trenér Radek Linha. Do druhé půlky jsme šli s tím, že to musíme už doplácat. Navíc mi náš brankář Treťjak dal radu ať zkusím dát bombu do šibenice, prý s tím mají brankáři problém, inu měl pravdu, v 81. min jsem to zkusil a gól. Po zápase jsme šli na pivko a kochali se pohledem na tabulku, je třeba si to užít.



Počet diváků: 20. Rozhodčí: Petroušek Antonín - SUCHÁNEK Daniel (N), STRÁSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.