Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby hned na úvod sezóny! Body zůstaly v Kájově


Branky


0

Hned v prvním kole svedl los k derby dva mančafty, které jsou od sebe vzdáleny necelých pět kilometrů. Do Kájova totiž zavítalo béčko Slavoje Český Krumlov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čabela poslal hlavičkou Kájov do vedení

Počasí moc fotbalu nesvědčilo, sice nepršelo, za to bylo velké horko. První poločas patřil domácímu Kájovu, který si vytvořil hned několik slibných brankových příležitostí, ale velké množství jich domácí hráči spálili. Zejména to byl Kolaj, který hýřil aktivitou, ale jeho hra postrádala přesnost v zakončení.

 

Domácí se dočkali branky krátce po půl hodině hry. Čer rozehrával standardní situaci, na kterou si nejvýše vyskočil David Čabela a poslal Kájov do vedení – 1:0!

 

To ale bylo z kopaček Kájova vše. Ten sice mohl své vedení navýšit, ale střela Jana Čera se odrazila od tyče. A jelikož hosté z Č. Krumlova si vážnější brankovou příležitost nevytvořili, tak úvodní dějství vyhráli domácí 1:0.

Votýpka krásnou ranou vyrovnal, Kájov si ale vzal vedení zpět

Ve druhém poločase diváci viděli více branek než v tom prvním. Druhou branku v pořadí vstřelil českokrumlovský Martin Votýpka, jenž napřáhl z velké vzdálenosti a tvrdou ranou do pravého rohu vyrovnal na 1:1. To se psala čtyřiašedesátá minuta.

 

Kájovští si ale vzali vedení brzy zpět. Do konce zbývalo dvacet minut, když hostující Votýpka našel na zadní tyči svého spoluhráče Hoffmanna. Jeho zakončení však vystihl Andrej Didkivski a rozehrál rychlý protiútok. Čabelův únik a následný centr vzápětí uklidil do brány volný Ondřej Maršál a domácí opět vedli – 2:1!

 

Tři minuty nato vstřelil Kájov třetí branku. Petříkův nákop brankář hostí Švec vyboxoval pouze k nohám Josefa Haláčka, jenž velmi povedeným lobem překonal brankáře Slavoje potřetí – 3:1!

 

Ve zbývajících minutách už branka nepadla a domácí si tak připsali cenné vítězství, když v derby porazili béčko Českého Krumlova 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér TJ Sokol Kájov: Velice mladý soupeř doplatil na nezkušenost, i když ve druhé půli měl velice blízko k otočení výsledku. Nakonec vyhrála zkušenost a dvougólová pojistka nám zajistila první body.




Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , J. Němec [-] , P. Doubek [-] - J. Čer [-] , V. Žilavý [-] , J. Haláček [-] , I. Didkivský [-] - D. Čábela [-] , A. Didkivský [-] , O. Maršál [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
V. Švec [-] - J. Sekyra [-] , T. Procházka [-] , M. Paráček [-] , M. Musil [-] , M. Matěják [-] , J. Lach [-] , M. Ješina [-] , L. Hofmann [-] , P. Florek [-] , D. Benda [-]

ŽK: 48. P. Doubek , 62. O. Maršál - 9. M. Ješina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janda Jaroslav - KORBEL Karel (N), ŽILAVÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.