Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bezbrankovém poločase se s brankami roztrhl pytel


Branky


56. R. Bauer , 68. J. Koritar , 72. R. Bauer , 76. J. Boháč - 54. J. Gondek , 55. J. Gondek , 64. J. Gondek , 84. L. Rapčan
0

Smrčina přivítala Dynamo Vyšší Brod, které sestoupilo do OP z I.B třídy. Vyrovnané utkání nabídlo osm branek. Všechny padly ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

V prvních minutách byli lepší hosté z Vyššího Brodu, kteří měli vyšší procento držení míče. To ale bylo vše, do šancí je totiž pozorná obrana Horní Plané nepouštěla. Až tedy na jediný moment, kdy chyboval stoper Aleš Kvasnička a hostující útočník sám běžel na bránu, tu však minul, a tak skóre zůstalo bezbrankové. A bylo tomu tak i ve zbývajících minutách prvního dějství.

Druhá půle nabídla hned několik zvratů

Druhý poločas už branky nabídl a bylo jich hned osm. Do vedení se dostalo hostující Dynamo, které zásluhou dvou slepených branek během jedné minuty šlo do dvoubrankového vedení. O oba zásahy se postaral Jiří Gondek, který potrestal dvě hrubé chyby domácích fotbalistů.

 

Domácí snížili téměř hned po výkopu. Obránce Dynama špatně odkopnul míč, ten se dostal R. Bauerovi, který neváhal a vystřelil. Jeho pokus skončil až za zády gólmana Rapčana a bylo sníženo – 1:2!

 

V 64. minutě si však Dynamo vzalo dvoubrankové vedení zpět a opět u toho byl Jiří Gondek, kterému se tak povedlo během deseti minut zkompletovat hattrick – 1:3!

 

Čtyři minuty nato to bylo opět jen o jednu branku! Rychlý protiútok Smrčiny zakončoval Jan Koritar – 2:3!

 

V 72. minutě už bylo vyrovnáno! Nařízený nepřímý volný kop za to, že brankář Vyššího Brodu držel příliš dlouho míč v ruce, rozehrál Ryneš s Koritarem, který přiťuknul Bauerovi, jenž krásnou střelou do šibenice vyrovnal na 3:3!

 

O další čtyři minuty později se Horní Plané podařilo vývoj utkání otočit ve svůj prospěch. Po pěkném centru Ryneše z rohového kopu zakončoval hlavou Jan Boháč – 4:3!

 

Hosté vyrovnali v poslední desetiminutovce, konkrétně v 84. minutě. Hostující Lukáš Rapčan si udělal sólo výlet, obešel čtyři hráče Smrčiny a vyrovnal na konečných 4:4.

Penalty pro Smrčinu

Penaltový rozstřel pak vyšel lépe pro domácí Smrčinu, jejíž střelci se nemýlili ani jednou. Kdežto fotbalisté Dynama jednou zaváhali.



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Petr Kostínek, vedoucí týmu TJ Smrčina Horní Planá: Myslím si, že remíza je zasloužená. Musím pochválit celý tým, že i když prohrávají o dva góly, tak bojují až do konce. Vyzdvihl bych výkon Koritara a Bauera.

FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka, vedoucí týmu FK Dynamo Vyšší Brod: Do utkání jsme sice vstoupili lépe, v poli jsme domácí přehrávali, ale za první poločas jsme si nevytvořili jedinou kloudnou šanci. Jsem hodně zklamaný a naštvaný. Jestliže 20 minut před koncem vedete o dvě branky a navíc je soupeř evidentně fyzicky dole, kdy několik jeho hráčů opakovaně leží na trávníku s křečemi, a nakonec utkání vlastně prohrajete, je to nehoráznost! Máme natolik zkušené mužstvo, že takové utkání musíme dovést do vítězného konce. Nerad vyzdvihuji jednotlivce, ale tentokrát je třeba pochválit mladého Roberta Bäumla, který odehrál výborné utkání. Až na jedno malé zaváhání neměl ve středu pole konkurenci.



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
R. Dinka [-] - M. Bednář [-] , J. Boháč [-] , T. Komžák [-] , P. Trančík [-] , L. Brůha [-] , V. Ryneš [-] , A. Kvasnička [-] , J. Koritar [-] , J. Oškrda [-] , A. Kvasnička [-]

FK Dynamo Vyšší Brod
D. Rapčan [-] - R. Bäuml [-] , J. Rohlík [-] , L. Rapčan [-] , F. Kročák [-] , T. Dibďák [-] , T. Račák [-] , A. Jirkal [-] , J. Gondek [-] , P. Prochaska [-] , V. Pomije [-]

ŽK: 31. J. Oškrda , 80. T. Klik - 51. J. Gondek .
Hráči zápasu: J. Koritar , R. Bauer - R. Bäuml , J. Gondek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Velechovský Miroslav - BAJČÍK Petr (N), PROCHASKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.