Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 10:00

1.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště si snadno poradilo s béčkem Nové Vsi


0

Papírově nejsnazší soupeř, tedy když bereme v potaz to, že Nová Ves v loňském ročníku obsadila poslední místo, čekal Dolní Dvořiště v úvodním kole. Domácí bez sebevětších potíží svého soupeře přehráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté na Dolní Dvořiště vletěli, ale branku nevstřelili

Utkání začalo trochu překvapivě lépe pro hostující Novou Ves, která mohla jít do vedení. Rohový kop Veverky rozehraný na krátko doputoval k Ševčíkovi, který pěknou střelou z levé strany orazítkoval pravou tyč. Další šance přišla opět ze standardní situace, ale ani napodruhé spolupráce Veverky s Ševčíkem brankou neskončila. Ševčíkova hlavička mířila těsně vedle levé tyče.

 

V dalších minutách se probudili i domácí a postupně převzali otěže zápasu. První šanci měl Sulzer, jehož tvrdá střela měla gólové parametry, ale na tu ještě gólman Poula stačil. Hošek pak o pár minut později po pěkné kombinaci zahodil stoprocentní šanci a druhý střelecký pokus Sulzera skončil tentokrát na tyči. Vypadalo to, že branka hostí je zakletá, ale v osmatřicáté minutě bylo toto pomyslné prokletí překonáno. Krenauer založil pěknou akci, míč přihrál Přívratskému, ten posunul před poloprázdnou branku Hoškovi, který poslal Dolní Dvořiště do vedení 1:0.

 

V závěrečných vteřinách první půle měl velkou šanci Tesař. Ale mladík v barvách Dolního Dvořiště nedokázal svůj samostatný únik ani na dvakrát poslat do brány. Domácí se přesto ale radovali z branky. Míč totiž dorazil do brány aktivní Sulzer, který upravil na poločasových 2:0.

Ofenzivní síla domácího celku byla ve druhé půli hodně znát

Druhý poločas začal tak, jako první skončil – brankou. V padesáté třetí minutě se totiž radovala dolnodvorská letní posila Stanislav Přívratský, jenž s přehledem zakončil samostatný únik a zvýšil na 3:0.

 

Pak se radovali také hosté, kteří zásluhou Jana Ševčíka snížili na 3:1, ale domácí si vzali tříbrankové vedení zpět o dvě minuty později. Podruhé v zápase se totiž trefil Přívratský a čtyři minuty nato se také radoval z branky mladíček Michael Tesař5:1!

 

Aktivní Přívratský mohl v dalších minutách zkompletovat hattrick, ale své šance nedokázal přetavit v gól. Dolní Dvořiště ale bezpečně zvítězilo 5:1.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér FK Dolní Dvořiště: Zápas musím samozřejmě hodnotit kladně. V přípravě se nám vůbec nedařilo a na kontě jsme měli jeden vstřelený gól ve čtyřech zápasech. Střelecky se probudila posila Přívratský. Zápas to ze začátku nebyl jednoduchý, když jsme hodně kazili a nás podržel nový muž v bráně Josefík. Poté jsme hru kontrolovali a po pěkných akcích padaly branky. Jsem rád, že jsme zápas zvládli a mohli jsme vítězství věnovat naší zesnulé fanynce. Zápas se povedl Přívratskému, když 2 góly dal a jeden připravil a v brance nás podržel Josefík.

FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč FK Nová Ves - Brloh B: Zápas jsme nezačali vůbec špatně, avšak po našich neproměněných šancích nás potrestali domácí 2x v prvním poločase. Do druhého poločasu jsme šli s jasným cílem, dávat góly, ale to se nám také nedařilo a poté se projevila naše horší fyzická kondice. Domácí mohli svůj náskok několikrát navýšit, podržel nás mnohokrát gólman Poula. V příštím zápase, doma v Nové Vsi, už chceme jednoznačně bodovat.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
P. Josefík [-] - P. Hošek [-] , F. Sulzer [-] , J. Krenauer [-] , T. Růžička [-] , L. Plosz [-] , M. Marek [-] , M. Vančura [-] , J. Kubík [-] , J. Macanovič [-] , T. Zeman [-]

FK Nová Ves - Brloh B
E. Poula [-] - J. Anderle ml. [-] , R. Klein [-] , J. Šusta [-] - V. Loucký [-] , T. Březina [-] , L. Veverka [-] , P. Cába [-] - V. Borovka [-] , N. Frühbauer [-] - J. Ševčík [-]

ŽK: 52. T. Růžička , 55. T. Zeman - 24. T. Hüttner , 63. J. Anderle st. , 87. L. Veverka .
Hráči zápasu: P. Josefík , S. Přívratský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Holub Jaroslav - FAFL Jindřich (N), VEJVODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.