D. Tisoň 4.
D. Tisoň 10.
M. Valut 24. (p.)
D. Brůha 59. (p.)
4:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 15:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro domácí!


Branky


4. D. Tisoň , 10. D. Tisoň , 24. M. Valut (p.) , 59. D. Brůha (p.) - 7. J. Vokáč , 35. M. Schuster
0

Trhové Sviny vstupovaly do utkání s jednobodovou ztrátou na svého soka. Po utkání si obě mužstva v tabulce svá místa prohodily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padaly jak na běžícím pásu

Fanoušek defenzivního fotbalu by nad prvními deseti minutami zaplakal. Obě mužstva předváděla ofenzivní uragán a padly rovnou tři branky. Ale popořadě. Běžela 4. minuta když rozhozená obrana SK Mladé nedokázala pohlídat ve vápně čekajícího Tisoně a ten střelou na zadní tyč otevřel skóre utkání – 1:0. Hosté dokázali odpovědět v zápětí. Schuster P. poslal po lajně staršího bratra Miloše, ten ve vápně následně našel nabíhajícího Vokáče a bylo vyrovnáno – 1:1. Jenže tento stav opět netrval dlouho, nakopnutý balon propadl přes obranu a ve vápně se u míče opět zjevil Tisoň, který dokázal podruhé překonat gólmana hostí – 2:1. Byl to jeho již devátý gól v sezóně! Po zběsilém úvodu se hra trochu uklidnila, avšak i nadále jsme byli svědky kvalitního fotbalu. Ve 24. minutě další slibnou akci domácích zastavil až hvizd sudího a gesto směrem k penaltovému puntíku po té, co Drábek ve vápně nepovoleným způsobem zastavil unikajícího hráče Svinů. K pokutovému kopu se postavil Valout a střelou k tyči proměnil – 3:1. od té doby zvýšili svou aktivitu hosté a odměnou za to jim byla kontaktní branka. Vokáč poslal průnikovou přihrávku na Miloše Schustera a ten dokázal samostatný nájezd proměnit – 3:2. Závěr prvního poločasu byl v režii týmu SK Mladé, největší šanci na vyrovnání měl Linhart, ovšem netrefil prázdnou branku, do šaten se tak šlo za stavu 3:2 z pohledu domácích. 

Ještě jedna penalta a domácí slavili výhru

Do druhé půle znovu nastoupili lépe domácí. Měli tlak a dokázali si vytvořit několik šancí, zatímco hosté jen čekali na brejky, které se ovšem moc nedostavovaly. Domácí tlačili na pilu a hosty několikrát v brance podržel Dvořák, nakonec ale v 60. minutě měly Sviny nadosah pojistnou branku. Ve snaze zblokovat centr do vápna se Schusterovi otřel balon o ruku a rozhodčí ani napodruhé neváhal setinu a odpískal penaltu. Tu s přehledem proměnil tentokráte Brůha a zvýšil vedení na 4:2. Od té doby už se utkání jen víceméně dohrávalo a ke změně skóre už nedošlo. Poslední hvizd tedy ukončil zápas, ve kterém Trhové Sviny porazili v souboji benfik SK Mladé v poměru 4:2.



Ohlasy k zápasu



SK Mladé B
Pavel Schuster (hráč SK Mladé B): Sehráli jsme slušné utkání proti velmi dobrému soupeři, tradičně jsme si nechali utéct začátek a museli celý zápas dohánět, což se nám nakonec nepodařilo, myslím si, že za předvedenou hru se nemusíme stydět, víme, co je třeba zlepšovat a do dalších utkáních na tom budeme pracovat.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - D. Brůha [-] , M. Valut [-] , D. Tisoň [-] , P. Randa [-] , J. Tůma [-] , J. Kostohryz [-] , P. Nocar [-] , T. Kápar [-] , T. Vach [-] , J. Valter [-]

SK Mladé B
L. Dvořák [-] - T. Linhart [-] , L. Szojka [-] , M. Zemek [-] , J. Podgorský [-] , F. Souček [-] , M. Schuster [-] , M. Pešek [-] , M. Drábek [-] , J. Kypta [-] , P. Schuster [-]

ŽK: 61. R. Brousek - 63. P. Ira .
Hráči zápasu: D. Tisoň - P. Schuster .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - BRŮHA Karel (N), HLAVÁČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.