4:1
(0:0)
40. T. Carda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé B potvrdilo roli favorita


Branky


0

V nedělním podvečeru se hrálo v Mladém malé derby, když blíže městu sjeli hráči Nových Hodějovic. Forma obou týmů naznačovala, jakým směrem by se mohlo utkání vyvíjet. Prognózy se tentokrát naplnily beze zbytku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrana hostů hořela jako papír

Za domácí hráče nastoupili do utkání po delší době Pavel Schuster a „dovolenkář“ Linhart. Především druhý jmenovaný dělal Hodějckým velké problémy. Hosté se nepoučili z předchozích zápasů a jejich obranná hra by nestačila ani na utkání podnikové ligy ani nikam jinam. Už ve třetí minutě se po podklouznutí Schaffelhofer protlačil do vápna Kolář. Tam našel úplně volného Linharta a ten, sice s obtížemi, ale dostal míč do sítě – 1:0. Hodějovické brzký gól hodně zmrazil a když další chybu předvedl opět Schaffelhofer, řítil se Linhart sám na bránu. Tváří v tvář brankáři Gramanovi se příliš nerozpakoval a tvrdou střelou nedal strážci hostující svatyně šanci – 2:0. Zmíněný obránce Hodějovic měl vůbec černou neděli. Na zápas dorazil s novýma střelkama, ale bohužel pro něj byly obě pravé a to doslova. Vypomohl naštěstí spoluhráč. Po tomto skvostném začátku domácí trochu polevili na intenzitě a do hry se dostali také hosté. První vážnou příležitost měl ve 30. minutě Raitr, který běžel úplně sám na Dvořáka. Lobem ho překonal, ale jeho pokus skončil pouze na tyči. Pět minut před koncem byli hosté odměněni za aktivitu. Hrubý si na půli hřiště narazil míč s Cardou a postupoval po levé straně mezi obránci Mladého, kteří byli pouze za diváky a naservíroval míč Cardovi, který se trefil přesně k tyči - 2:1. Hosté si snížení příliš neužili. Miloš Schuster vybojoval míč na půlce hřiště, posunul ho Szojkovi, který centrem hledal ve vápně Iru. A našel. Těsně před brankářem mládský záložník tečoval míč a poslal ho za bezmocného Gramana – 3:1. Díky této brance mohli jít domácí do kabiny s větším klidem než pouze s jednobrankovým rozdílem. 

Konečnou podobu výsledku dal Vokáč

Ve druhém poločase mládští opět zabrali, což bylo znát na větším počtu střeleckých pokusů a vyložených šancí. Hned ve dvou se ocitl Masák, kterého nejprve hledal Souček a o pár minut později Miloš Schuster. Ani s jednou z velkých příležitostí nemusel hostující brankář nic dělat, protože se nevešly mezi tři tyče. A když se náhodou někdo trefil střelou z větší vzdálenosti na branku, mohli se hosté spolehnout na Gramana, který hned několikrát vytáhl dobrý zákrok. Poslední slovo ve změně skóre měli domácí. Miloš Schuster vybojoval míč na Jáchymovi, obhodil si ho a společně s Vokáčem a Linhartem se řítili na jediného obránce Straku. Počkal si, až se mu jeho spoluhráči postaví do palebných pozic a poté vybídl ke skórování Vokáče. Ten jeho nabídkou nepohrdl a stanovil celkový účet na 4:1. Domácí potvrdili roli favorita a dokázali si tak udržet první místo v tabulce. Naopak hostům chybí jak fotbalovost, tak potřebná bojovnost a disciplína, bez které se nedá uspět. 



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Olda Saiko (trenér N. Hodějovic): Zase jsme doplatili na tragický vstup do utkání, kdy po naivních chybách na obou stranách obrany jsme rychle prohrávali 2:0. v první půlhodině to mohlo být klidně 4:0, ale naštěstí nás podržel Graman. V závěru poločasu jsme dali po krásné akci útočné dvojice kontaktní branku. Bohužel hned vzápětí jsme po další hrubé chybě inkasovali. Ve druhém poločase jsme přidali na bojovnosti, ale na místo kontaktního gólu jsme znovu inkasovali z brejku.

FC Nové Hodějovice
Miloš Schuster (hráč Mladého): Super vstup do utkání. Pak jsme trochu polevili a Hodějovicce začaly hrát. Druhou půli jsme kontrolovali hru a na závěr přidali ještě jeden gól. My jsme, ale rozhodně neodehráli výkon hodný prvního týmu tabulky, naopak Hodějovice neodehráli vůbec špatné utkání, na to v jakém se nacházejí rozpoložení.



Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - L. Szojka [-] , M. Zemek [-] , P. Šimek [-] , Š. Masák [-] , F. Souček [-] , M. Schuster [-] , M. Pešek [-] , M. Drábek [-] , F. Topič [-] , P. Schuster [-]

FC Nové Hodějovice
M. Graman [-] - R. Aibl [-] - M. Jáchym [-] , J. Schaffelhofer [-] , T. Buus [-] , M. Straka [-] , J. Rajtr [-] , J. Kohout [-] , P. Hrubý [-] , T. Carda [-] , M. Rudolf [-]

ŽK: 38. M. Pešek , 85. L. Dvořák - 31. J. Kohout .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.