Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Svinů opět řádila


Branky


0

Vrábče posilněné serií výher přívatalo Trhové Sviny B. Po prvním poločasu by asi málokdo očekával výsledek, který se nakonec pod Kletí zrodil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločasu padlo po jedné brance

Vrábče, které využívá možnost střídání, kdykoliv se mu zamane a tak v předchozích zápasech byli velmi aktivní po celých 90 minut. Jenže nyní přijel soupeř z nejsilnějších. Trhové Sviny se před sezónou spojily se Slavčí a je to znát. Do vedení šli v utkání ale domácí, když se trefil Mekiš - 1:0. Vedení ovšem vydrželo Vrábčí jen chvíli, Nocar se prosadil proti Schusterovi - 1:1. Brankář domácích asi v tu chvíli netušil kolikrát bude ještě lovit míč ze své sítě. Do kabin se tak šlo za naprosto otevřeného stavu pro obě strany.

 

Hosté se otevřeli střelnici

Úvod druhého dějství jakoby předznamenal zbylých 45 minut. Nocar vstítil druhou branku a hosté šli do vedení - 1:2. Do 73. minuty to byl hotový uragán ze strany Trhových Svinů. V 54. a 66. minutě se prosadil kanonýr Tisoň - 1:4. Pověstného bůra pak zpečetil Valter a pod půltuctem branek se jako poslední podepsal Ebenhöh - 1:6. Šťastnou sedmičku pak přidal Mrkvička. Za domácí lehce zkorigoval skóre Seethaler - 2:7. Jenže zmardomácích dokonali hosté ještě dvěma brankami. Prosadili se postupně Tácha a konečný účet zápasu uzavřel znovu Mrkvička - 2:9. Hosté se tak dále drží na druhé příčce za vedoucím Mladým B. Vrábče je na velmi pěkném pátem místě s devíti získanými body.



Sestavy


TJ Vrábče
M. Schuster [-] - Š. Ohrazda [-] , L. Koclíř [-] , M. Filištein [-] , J. Ohrazda [-] , J. Vejskrab [-] , S. Knytl [-] , T. Knytl [-] , M. Mekiš [-] , J. Šerý [-] , T. Beránek [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Gažák [-] , M. Smoleň [-] , D. Tisoň [-] , L. Ebenhöh [-] , J. Novák [-] , R. Brousek [-] , P. Nocar [-] , T. Kápar [-] , T. Vach [-] , J. Valter [-]

ŽK: 74. L. Ebenhöh .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: LAFATA Martin - JURČÍK Martin (N), BRŮHA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.