2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2017 17:30

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé v dohrávce porazilo Černý Dub


Branky


0

Z důvodu nezpůsobilého terénu se utkání mezi Mladým B a Černým Dubem nemohlo odehrát v řádném termínu a tak se obě mužstva sešla v netradiční den. Domácí se díky výhře posunuli před víkendovými zápasy do čela tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení poslal domácí Miloš Schuster

Termín uprostředtýdnu více vyhovoval domácí rezervě, jelikož hostům chybělo několi kstabilních hráčů. Už od prvních minut se ukazovalo, že to bude Mladé, které bude tahat za delší konec provazu v utkání. Po sérii standardních situacích z pravé strany se dostali do kombinace Topič – Kolář – Schuster a diváci mohli vidět první branku. Topič pěkně vyvezl míč, přihrál naběhnuvšímu si Kolářovi, který krásně našel na vápně posledního jmenovaného, Schustera. Ten si jedním dotekem míč zpracoval a druhým střelou na zadní tyč poslal domácí do vedení – 1:0. O pár minut později to mohlo být již o dvě branky, když se do vápna prodral agilní Schuster, přihrál Vokáčovi a ten trefil pouze tyč. Převahu domácích potvrzuje i další velká příležitost, kterou měl Szojka, který ale z otočky přestřelil branku. V závěru utkání se ke slovu dostali i hosté. Prakticky jedinou šanci v utkání měl na hlav David Schneider, který se zavěsil do vzduchu a zakončoval centr od Zedka. První poločas tedy skončil jednobrankovým vedením domácích.

Začátek poločasu vyšel opět lépe domácím hráčům

 I v druhém dějství to byli domácí, kdo držel hru ve svých rukou ovšem bez vážnějších příležitostí. Změna skóre přišla už ve 48. minutě. Na roh rozehraný z levé strany hostující brankář nedosáhl a jen ho plácl před sebe, kde stál připravený Hybrant, který pohotovou hlavičkou poslal domácí do dvoubrankového vedení – 2:0. Pro mládského rychlonohého záložníka se jednalo o první branku v dresu SK Mladé. Druhý poločas příliš velkých příležitostí již v dalším průběhu nepřinesl. Možná i proto, že s viditelností to nebyla žádná sláva a třeba hostující stopeři marně volali po čelovkách nebo jiném druhu osvětlení. Začátek od 17:30 v těchto dnech není úplně to pravé ořechové. Za zmínku stojí už pouze střela Kypty, který využil sklepnutí Schustera a z velké dálky hodně protáhl hostujícího brankáře. A jelikož se toto odehrálo v samotném závěru utkání, nezbývalo rozhodčímu nic jiného než tradičním hvizdem značící konec utkání připsat tři body domácímu celku.  Domácí rezerva tak zůstává po čtyřech kolech neporažena a jak je zmíněno již v perexu - vede tabulku po čtyřech kolech.



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč Mladého): Povedl se nám vstup do utkání. Škoda byla, že jsme v první půli nepřidali ještě nějaké branky, mohlo být rozhodnuto, ale důležité je že jsme vyhráli. V neděli nás čeká derby proti Hodějcům a tohle je vítaný doping!




Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - L. Szojka [-] , M. Zemek [-] , Š. Pařízek [-] , M. Hybrant [-] , F. Souček [-] , M. Schuster [-] , M. Pešek [-] , M. Drábek [-] , J. Kypta [-] , F. Topič [-]

TJ Slovan Černý Dub
R. Hauser [-] - R. Hojda [-] - O. Tomáš [-] , M. Liebl [-] , P. Hošna [-] , J. Zedek [-] , F. Kapoun [-] - D. Schneider [-] , P. Lomský [-] , V. Karafiát [-] - M. Frdlík [-]

ŽK: 61. V. Šafrata , 75. M. Drábek - 61. F. Kapoun .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - HLAVÁČ Josef (N), WELSER Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.