Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:30

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná na domácím stadionu nadělovala


Branky


35. V. Šálek , 55. K. Tobiáš , 64. V. Šálek , 66. O. Polanský , 75. D. Tondl , 83. V. Šálek - 25. A. Čepička (p.) , 67. M. Strnad
0

Do vedení šly hostující Čtyři Dvory B, nakonec ale schytaly pořádný debakl. Takový vstup si do minulého roku účastník Okresního přeboru jistě nepředstavoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Obrana Včelné se několikrát sama zahnala nepřesnou přihrávkou. Pomyslnou třešničkou na dortu byla malá domů gólmanovi Krčínovi, kterou by si sebral napadající útočník, a stoper Včelné musel faulovat. K nařízené penaltě se postavil Adam Čepička, který si zkušeně počkal na pohyb brankáře a dostal hosty do vedení – 0:1. Domácí fotbalisté potom sice lépe kombinovali a přehrávali Čtyrák B, jenže dostali se pouze před vápno, kde jejich snažení končilo. Vyrovnat se podařilo až se štěstím překvapivou střelou Šálka pod břevno – 1:1. Za nerozhodného stavu se obě mužstva vydala do kabin. 

Včelná zabrala a s chutí si zastřílela

Druhý poločas již byl plně v režii domácích. Zbytečnou ztrátu hostujících hráčů využil ke skórování zkušeny Kamil Tobiáš – 2:1. Individuálně se obranu Čtyráckých pokusil překonat Polanský, jenže byl faulován před pokutovým územím. Míč parádně poslal do šibenice Šálek a bylo to o dvě branky – 3:1. A branky se dočkal i zmiňovaný Polanský, který využil pohlednou akci z levé strany. Jiskru naděje přinesla hostům situace ze 67. minuty, kdy ztratili hráči Včelné míč na půlící čáře. Ne úplně dobře postavenou obranu pak dokázal rychlým přechodem a hezkou střelou zpoza šestnáctky překonat Strnad – 4:2. Hostující Voneš pak lovil míč ze sítě ještě dvakrát. Po přesném centru a zpracování míče se Tondl ocitl na rohu malého vápna a ač z úhlu, zakončil prudkou střelou k bližší tyči – 5:2. Hattrick následně dovršil Šálek, když zužitkoval dobrou přihrávku spoluhráče – 6:2. 



Ohlasy k zápasu


SK Včelná u Českých Budějovic
Tomáš Masák (hráč Včelné): Zpočátku jsme se trápili. Nedařilo se nám hrát po stranách ani kombinovat středem hřiště. Vytvořili jsme si několik zajímavých situaci, ne vsak gólových. Hoste neměli v podstatě žádné šance, ale naše trápeni bylo završeno penaltou, v niž vyústila série špatných přihrávek mezi obránci. Pak se nám podařilo do poločasu alespoň srovnat. Druhý poločas byl úplně o něčem jiném. Vypracovali jsme si šance a rozumný počet z nich jsme proměnili. Připsali jsme si tak výhru, která byla vzhledem k domácímu hřišti, sestavě bez zranění a trenérovým narozeninám povinnosti.




Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
M. Krčín [-] - K. Tobiáš [-] , O. Polanský [-] , T. Masák [-] , J. Kříž [-] , J. Novák [-] , V. Adamovský [-] , J. Vavroch [-] , J. Moravčík [-] , D. Tondl [-] , V. Šálek [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - P. Komberec [-] , T. Dubský [-] , N. Dimitrov [-] , D. Čermák [-] , A. Čepička [-] , A. Prokop [-] , L. Zeman [-] , M. Sedlic [-] , P. Hlásek [-] , P. Karlíček [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: KUBEŠA Erik - ZAJÍČEK Václav (N), BEZPALEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.