Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec vždy rychle odpověděl na domácí trefy, týmy braly po bodu


Branky


0

Rezervy Týna a Temelína se rozešly s remízou. Více v reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zavadil otevřel skóre

V Týně se ještě před dvěma měsíci nevědělo, zda rezerva Týna bude pokračovat nebo ne. Po řadě událostí ale vše dobře dopadlo, a béčko Olympie se mohlo připravovat na další sezonu pod vedením nové dvojice Martina Kličky a Luďka Lagrona, kteří se ujali kormidla.

 

 

K prvnímu mistrovskému utkání zavítal na stadion Olympie nováček III. třídy, Sedlec B. Hosté dorazili s týmem posíleným o hráče z A-týmu, a tudíž bylo jasné, že o kvalitu hostů nebude nouze. Zápas začal s převahou Týna, kterou doprovázelo mnoho nepřesností. První polovina poločasu byla v režii Týna, ale všechny pokusy Marušky J., Ponce a Novotného brankář hostí Čaloun zlikvidoval. Po tlaku domácích přece jenom brankáře hostí překonali. Ponec přesným centrem našel ve vápně nabíhajícího Zavadila a ten se milimetrovou hlavičkou k tyči nemýlil  - 1:0.

 

Domácí v euforii z první vstřelené branky jako kdyby zapomněli, že do konce první půle zbývá ještě nějaký čas, a nechali utéct do samostatného úniku hostujícího útočníka Staňka a ten mířil přesně 1:1. To bylo z prvního poločasu všechno. 

Šanci na výhru měly oba celky

V průběhu druhého poločasu se hra poměrně vyrovnala. Na začátku druhé půle hosté ztratili v útoku míč, kterého se chopil Klička a proběhl s ním až do útočného vápna, kde nahrál na lajnu Novotnému. Ten střílenou přihrávkou našel kapitána J. Marušku, který zvýšil na 2:1.

 

Týn jako by byl nepoučitelný, své vedení ztratil jako přes kopírák úvodní hostující branky. Opět stejná chyba v obraně a útočník Šindelář běžel sám na brankáře a nemýlil se - 2:2. Poté byla hra nahoru dolů s několika šancemi na obou stranách. Domácí Maruška D. nastřelil na konci zápasu tyč, naopak hosté měli sérii rohů, ze kterých mohli skórovat. Poté se už nic závažného nestalo. Zápas skončil remízou 2:2.

 

AUTOR: Lukáš Ponec



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Kubík [-] - M. Šebesta [-] , J. Klička [-] , P. Zavadil [-] , J. Mach [-] - D. Maruška [-] , J. Maruška [-] , J. Vondra [-] , L. Ponec [-] - A. Novotný [-] , V. Švík [-]

TJ Viktoria Sedlec B
R. Čaloun [-] - J. Andrle [-] , V. Kozel [-] , V. Reitinger [-] , A. Žáček [-] , J. Zíka [-] , P. Zíka [-] , L. Mrázek [-] , L. Hovorka [-] , J. Krejčí [-] , M. Voráček [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - KLIČKA Martin (N), ŽÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.