2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves nestačila na rezervu divizního Roudného a připsala si teprve druhou porážku


Branky


78. D. Zíka , 82. D. Samek
0

 

Fotbalisté Nové Vsi zavítali v rámci 13. kola na hřiště Roudného, a takzvané derby slibovalo velkou podívanou. Domácí nastoupili hned se čtyřmi hráči z A týmu a hned ze začátku utkání si vypracovali pár standardních situací, které velmi zkušeně zahrával exligový Rudolf Otepka, a tak hosté museli být velmi na pozoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

 

Hned v úvodu začali lépe domácí borci, když si vypracovali pár standardních situací, které zahrával Otepka. Hostující obrana ale fungovala velmi dobře a do žádných gólových situací domácí nepouštěla. Roudenští byli v této fázi zápasu lepším týmem, ale Bartizala v brance ohrožovali jen sporadicky. Pomalu se začali osmělovat i hosté a obrana Roudného začala kupit chyby. Z nebezpečných brejků se ovšem žádný neujal. Nejprve Brožka hledal na vápně lépe postaveného Holého, ale přihrávka mu nesedla. Ve 42. minutě přišla největší šance hostů. Obránce ve snaze kombinovat nahrál přes střed, ale místo svému spoluhráči přihrál Brožkovi. Ten se řítil sám vstříc brankáři Konečnému, situaci špatně vyhodnotil a vůbec netrefil branku. Byl to nejspíše zlomový moment prvního poločasu. Obě mužstva odcházela do kabin za nerozhodnutého stavu.   

 

Mladíček Zíka rozhodl

 

I po přestávce se hrálo ve vysokém tempu. Domácí začali přesně kombinovat, byli dlouho na míči a z velkého tlaku vznikaly i nebezpečné standardní situace, ale gólman Bartizal a obrana hostů odolávala .Postupně se hra začala vyrovnávat a přišly i šance na druhé straně. Nejprve Novák předložil na malém vápně míč Janečkovi, ale jeho slabou dorážku zastavil na brankové čáře domácí hráč. Další nebezpečnou střelu F. Vávry vytěsnil Konečný a neujala se ani parádní střela Janečka, kdy Roudnému pomohla horní i boční tyč branky. Blížil se konec zajímavého utkání, přišla 78. minuta a další trestný kop domácích, ze kterého se před brankou prosadil mladíček D. Zíka. 1:0. Za 4 minuty,  po brejku a následném centru, skóroval D. Samek. 2:0. To už na hrotu útoku operoval hostující stoper Boháč, ale stav utkání se nezměnil. Hrál se nadprůměrný fotbal, který se musel líbit. V tomto utkání se ukázalo, jak hostům v útoku chybí klid zraněného kanonýra Procházky.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (hráč): Na zápase jsem byl jenom v prvním poločase, kdy domácí hrozili ze standardek, které zahrával zkušený Ruda Otepka. To se nám povedlo odbránit a sami jsme párkrát zahrozili, ale situace nevyřešili dobře. Hráče zápasu nevolím nikoho, mužstvo hrálo jako jeden celek, bojovalo, ale nikdo nevyčníval.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
D. Konečný [-] - B. Vogl [-] , M. Bartoš [-] (56. F. Budín [-] ) , D. Svoboda [-] (89. J. Kramář [-] ) , R. Otepka [-] , D. Růžička [-] (89. M. Lerch [-] ) , A. Trejbal [-] , J. Rezek [-] , D. Samek [-] , D. Hrouda [-] (46. D. Zíka [-] ) , L. Šolc [-] (74. P. Lacko [-] )

TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - P. Boháč [-] , F. Vávra [-] , D. Pech [-] (82. R. Šejba [-] ) , B. Češka [-] - V. Brožka [-] (73. T. Srbený [-] ) , Z. Holý [-] , V. Neumann ml. [-] (62. J. Beneš [-] ) , P. Graman [-] , T. Novák [-] - E. Janeček [-]

ŽK: 40. E. Janeček , 47. V. Neumann ml. , 78. P. Boháč , 79. D. Pech .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Vejčík Vít - ŠKUTHAN Jaroslav, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.