0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 11:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků vyhrál ten z Boršova nad Vltavou


Branky


0

Zlatá Koruna se po slibném startu potýká s poněkud horší formou a body už tolik nesbírá. Zápas s Boršovem byl pro oba mančafty důležitý. Lépe ho zvládli hosté, jimž vystřelil výhru Filip Pokorný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokorného branka byla vítěznou

Zápas mužstev ze spodní tabulky začal opatrně z obou stran. Dlouho se hrálo uprostřed hřiště. Hosté měli výškovou i silovou převahu, takže se Zlatá Koruna nakopávanými balóny jen těžko prosazovala. Navíc se jí nedařilo ani kombinovat a většina přihrávek končila na kopačkách Boršova. Ve 29. minutě přišla nepřesná přihrávka, hosté šli do rychlého protiútoku a Filip Pokorný s pomocí teče otevřel skóre – 0:1. Do poločasu se už nic vážnějšího nestalo.

Zlepšená hra domácích k bodovému zisku nestačila

Do druhého poločasu vstoupili domácí lépe, aktivně, s cílem srovnat hru i skóre. Boršov byl v obraně pozorný a také se pokoušel dát pojistný gól. Ani jednomu z týmů se ale nedařilo vypracovat si gólovou příležitost. A to ani ze standardních situací, které převážně hosté dobře bránili. Jelikož si domácí žádnou „gólovku“ nevytvořili, hosté si jednogólový náskok zkušeně ubránili a odvezli si všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (manažer týmu): Pro oba to byl myslím dost důležitý zápas, který jsme bohužel nezvládli. Myslím, že nám neseděl fyzicky dobře vybavený soupeř, který k tomu ještě navíc přidal důraz a obětavost. To mi tentokrát u našeho mužstva chybělo a navíc se zápas nepovedl ani záložní řadě, která víc přihrávek darovala soupeři, než našim útočníkům. Takže vysloveně remízový zápas jsme ztratili a musíme se pokusit příští týden zabojovat na půdě rozjetého Suchdola, kde určitě nebudeme hrát do plných, jako dnes.




Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - P. Král [-] - M. Štěpánek [-] (55. J. Král [-] ) , D. Fuciman [-] (75. D. Steinocher [-] ) - M. Homer [-] , V. Rychtář [-] - V. Ohnsorg [-] , P. Zayml [-] , D. Steinocher [-] , T. Weinhard [-] , T. Gajdoš [-]

FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - F. Pokorný [-] (46. J. Šimeček [-] ) , R. Řežáb [-] , L. Soukup [-] , V. Čuřík [-] , J. Šefčík [-] (72. R. Kofroň [-] ) , J. Lísal [-] , L. Fessl [-] , M. Pícha [-] , J. Havlíček [-] , F. Filištein [-]

ŽK: 35. P. Zayml , 51. M. Štěpánek , 73. P. Král - 30. J. Šefčík , 47. M. Pícha , 63. L. Fessl , 75. J. Šimeček , 85. V. Čuřík , 88. L. Soukup .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Bumba František - ERNST Martin, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.