Suchdol si napravil dojem z domácího prohraného derby a pohodově vyhrál nad Loučovicemi


Branky


0

 

Po prohraném domácím derby s Klikovem už Suchdol body doma ztratit nechtěl. To potvrdil dvěma brankami Jakub Záruba, který vystřelil svému mužstvu tři body a posunul ho na pátou příčku.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záruba zkraje otevřel skóre

 

Suchdol začal zápas hodně aktivně a už v 7. minutě se mohl radovat, kdy se trefil Jakub Záruba a otevřel skóre na 1:0. Ani po vstřeleném gólu ale domácí nepolevili a dále pokračovali v drtivém tlaku. Do poločasu mohl Vltavan děkovat svému brankáři, a zároveň kapitánovi, Martinu Hüttnerovi. Po polovině první půle se hra trošku srovnala, suchdolští hráči polevili, ale nepustili Loučovice do brankové příležitosti.  

 

 

 

Záruba druhým gólem ukončil snahu Vltavanu

 

Druhý poločas začal odlišně než první. Větší tlak si tentokrát vypracovali hráči Loučovic. Bohužel pro ně se jim nepodařilo dostat se do vážnějších situací. Zlobili pouze po standardních situacích. V 54. minutě využil chyby hostující obrany opět J. Záruba, který střelou kolem Hüttnera upravil na 2:0. Vltavan se nevzdával a dále se snažil o kontaktní gól, který ovšem nepřišel. Navíc v 89. minutě přišel tvrdý direkt od Radka Arenbergera, který zakončil na konečných 3:0.

 



Ohlasy k zápasu



Vltavan Loučovice
Vlastimil Sulzer (trenér): Domácí na nás vlétli a svou aktivitou si vytvořili velký tlak, který využili v začátku utkání. Od poloviny poločasu se hra mezi vápny vyrovnala, ale my jsme si nedokázali vytvořit žádnou brankovou příležitost. Do druhé půle jsme vstoupili lépe a vytvořili si tlak, ale nedostali jsme se do zakončení. Po chybě jsme domácím darovali gól, to jim stačilo. My jsme se snažili o zvrat v utkání, ale nebylo nám dnes přáno. Domácí byli lepší a zaslouženě vyhráli, my jsme zklamali.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - ŠKUTHAN Jaroslav, BOČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.