B. Vogl 24.
1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 10:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaplice vyhrála podruhé za sebou a stoupá tabulkou výš


Branky


24. B. Vogl - 28. P. Janura , 38. J. Gondek
0

V sobotu dopoledne se Kapličtí představili na půdě záložního týmu Roudného. Postavení v tabulce rozhodně favorizovalo Malšany. Sestava hostů se znovu nerodila lehce, mezi tři tyče se musel znovu postavit v minulém kole v záloze hrající Václav Kuchař. Naopak poprvé se v kaplickém dresu představil Hubert Holý. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty dostal do vedení kapitán Gondek

Domácí se museli obejít bez dorostenců, kteří ve stejný čas hráli ve Strakonicích. V sestavě nechyběl kvartet velezkušených. Jmenovitě Bohumil Vogl, Rudolf Otepka, Jan Rezek a Libor Šolc. Úvodní desetiminutovka byla taková oťukávací. V jedenácté minutě se do zakončení dostal hostující Urazil, tečovaná střela skončila v připravených rukavicích brankáře Konečného. O chvíli později poprvé zahrozili i domácí. Centr z levé strany prošel až na zadní tyč, hlavičkující Svoboda branku Spartaku minul. O poznání lépe mířil ve dvacáté minutě zpoza šestnáctky střílející Rezek, střelu k pravé tyči stačil Kuchař vyrazit na rohový kop. Vzápětí střelecké štěstí hledal i Šolc, z otočky poslal balón jen nad břevno. O chvíli později mířil lépe, když prostor kaplické svatyně trefil, Kuchař byl ale pozorný a míč vyrazil na roh.  A právě z rohového kopu také domácí udeřili. První centr sice ještě hostující zadáci odvrátili, ale po opakovaném centru se k hlavičce dostal nepokrytý kapitán Bohumil Vogl a poslal balón mimo Kuchařův dosah – 1:0. Jednogólový náskok vydržel Roudenským pouhé čtyři minuty. I hosté ke vstřelení gólu použili rohový kop. Centr poslal do šestnáctky Kebl, nejvýše vyskočil Štrbačka a Petr Janura zblízka usměrnil míč do domácí sítě – 1:1. Začínalo se tedy od znovu. Po půlhodině hry mohl domácím vrátit vedení Šolc, střelou po zemi však včas vyběhnutého Kuchaře nepřekonal. Po následném centru od rohového praporku hlavičkoval mimo starší z rodu Voglů. V 36 minutě mohli Malšané strhnout vedení zpět na svou stranu, v gólové pozici se ocitl Vopelka, mířil pod břevno, Kuchař byl pozorný. A tak na druhé straně udeřili Spartakovci a znovu to bylo po rohovém kopu. Po centru Kebla poslal míč přesně k tyči hlavičkující kapitán Josef Gondek1:2. V prvním poločase byli aktivnější domácí, měli i více příležitostí, přesto do kabin odcházeli s jednogólovým mankem.  

Spartakovci udrželi vítězství a odvezli si všechny body

Po změně stran se obraz hry změnil. Domácí se sice snažili o vyrovnání, ale byli v kombinaci nepřesní. Hosté se aktivní hrou dostávali do vyložených šancí, které však zahazovali, a tak byl výsledek otevřený. V padesáté minutě zprava zatáhl míč do vápna Marek, zpětnou přihrávkou našel volného Urazila, jeho zakončení v gólové pozici bylo slabé a nepřesné. Hned v následující minutě připravil Urazilovi gólovku Doubravu, ale ani v druhém případě domácí svatyni netrefil. V 55 minutě pak po rychlém výpadu do otevřené domácí obrany byl sám před brankářem Janura, ale ani on Konečného nepřekonal. O několik minut později po faulu na Januru zahrával přímý kop Kebl, mířil však nad branku. Za neproměněné příležitosti mohli být Kapličtí potrestáni v 72 minutě. Otepka pohotovým a přesným centrem našel nabíhajícího Lacka, ten však v pádu poslal balón jen nad branku Spartaku. Hned v následující minutě se do sólového úniku dostal hostující Doubrava, byl zezadu faulován v té době již žlutým Kramářem, a ten mohl být hodně rád, že neputoval předčasně do sprch. Domácí se poté nadechli k závěrečnému tlaku. Po Rezkově přihrávce střílel nad branku zpoza vápna Otepka. Slibnou příležitost na vyrovnání měl Jakub Vogl, ale Kuchař uhájil náskok hostů. V 83 minutě po dlouhém výkopu Konečného byl v gólové pozici Šolc, který přeloboval vybíhajícího Kuchaře, ale branku soupeře minul. Vzápětí na druhé straně mohl vítězství hostů ztvrdit Štrbačka, který se po přihrávce od Doubravy pěkně uvolnil, byl zcela sám před Konečným, překonat jej ale nedokázal. Zbývající minuty zápasu pak byly hodně nervózní, hra rozkouskovaná, a i díky tomu, několik přítomných diváků již žádnou další příležitost nevidělo. 

Autor: Libor Granec



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Kaplice
Libor Granec: V sobotu dopoledne se Kapličtí představili na půdě záložního týmu Roudného. Postavení v tabulce rozhodně favorizovalo Malšany. Sestava hostů se znovu nerodila lehce, mezi tři tyče se musel znovu postavit v minulém kole v záloze hrající Václav Kuchař. Naopak poprvé se v kaplickém dresu představil Hubert Holý. Kapličtí získali velmi cenné tři body, které bude třeba potvrdit v domácím duelu s Olešnicí.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
D. Konečný [-] - L. Šolc [-] , A. Trejbal [-] (70. L. Koranda [-] ) , J. Rezek [-] , J. Vogl [-] , R. Otepka [-] , D. Svoboda [-] (46. P. Lacko [-] ) , B. Vogl [-] , M. Lerch [-] , J. Kramář [-] , J. Vopelka [-]

TJ Spartak Kaplice
V. Kuchař [-] - P. Micák [-] (78. R. Daniel [-] ) , F. Marek [-] , H. Holý [-] , M. Urazil [-] , P. Janura [-] , J. Doubrava [-] , T. Kebl [-] , J. Gondek [-] , V. Čutka [-] , J. Štrbačka [-]

ŽK: 30. J. Vogl , 48. J. Kramář , 60. M. Lerch , 89. B. Vogl - 32. P. Janura , 50. P. Micák .
Hráči zápasu: J. Gondek , P. Janura .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Bumba František - CIGÁŇ Roman, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.