2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 12:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna udolala Chvalšiny a připsala si důležité vítězství


Branky


0

 

V krumlovském derby zápase se utkaly týmy z druhé poloviny tabulky. Lépe z toho vyšel tým Zlaté Koruny, kterému podruhé vystřelil 3 body kanonýr Rychtář.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychtářův gól byl nakonec vítězný

 

Každý z aktérů věděl, že je to zápas o takzvaných 6 bodů. Chvalšiny přijely v dobré náladě po výhře z minulého kola. To domácí za sebou měli dva zápasy, kdy se jim příliš nedařilo. Nebyli v úplně optimálním rozpoložení, což bylo na začátku zápasu znát. Hosté byli aktivnějším týmem a nepouštěli Zlatou Korunu k zakončení. Chvalšiny ale zakončovaly své akce příliš zbrkle. Za zmínku stojí únik chvalšinského Fučíka, který spadl ve vápně, a hosté se marně dožadovali pokutového kopu. Na druhé straně rozhodčí o chvilku později přehlédl jasnou ruku ve vápně. Na penalty tak mohlo být 1:1. Ve 28. minutě udeřili domácí, kdy se po nenápadné akci dostal k míči Homer, křížným pasem našel ve vápně kanonýra Rychtáře, který zakončoval do prázdné branky – 1:0. Chvalšiny se pokusily výsledek srovnat. Přímý kop Motze vypadl brankáři Schwarzovi, ovšem svou chybu gólman vzápětí napravil reflexivním zákrokem proti jednomu se zakončovatelů.

 

Gólová pojistka Fucimana

 

Druhý poločas začal opět aktivnější hrou hostů a jejich dlouhými nakopávanými balony do vápna, ve snaze vyrovnat. Nechávali ovšem otevřená vrátka pro domácí útočníky. Vyloženou tutovku po chybách chvalšinské obrany měli nejdříve Fuciman, který nedokázal přehodit hodně vysunutého Kothánka v brance hostů a poté ani Homer, kterému gólovou střelu stačil Kothánek vyrazit. Rozhodnutí zápasu přišlo v 75. minutě, kdy na levé straně vybojoval balon Steinocher, vybídl k sólu Homera, který pak ještě nezištně našel před odkrytou brankou mladíka Fucimana, který už si v zakončení věděl rady a uklidil míč za záda bezmocného Kothánka - 2:0. Do konce utkání sice zbývalo ještě patnáct minut, ale dobře hrající obrana domácích už Chvalšiny do žádné vyložené šance nepustila. Tři body si tak připsala Zlatá Koruna, která v příštím kole hostí v dalším derby zápase Novou Ves-Brloh. Chvalšiny doma přivítají Klikov.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (asistent trenéra): Za kolektivní výkon musím tentokrát pochválit celý tým, obrana hrála na jedničku. Trenér kluky na soupeře dobře připravil, takže věděli, co mohou od soupeře očekávat. Pokud mám zvolit našeho nejlepšího hráče, sáhnu tentokrát do obranné řady, kde volím bezchybného Jardu Smrčků. Z útoku potom Milana Homera, který dal dvě skvostné gólové přihrávky. Příště hrajeme doma opět derby z Brlohem-Novou Vsí , tak se v týdnu musíme na tohoto nepříjemného soupeře opět dobře připravit.

TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč): S velkým prominutím našeho týmu a týmu Zlatky pro mě zápas blbej s pitomým. Nejvíc nás od začátku trápí dvě věci. Náš přístup jak k tréninkům, tak k zápasům a neproměňování šancí. Hned na začátku jsme měli dvě gólovky, ale to je náš problém. Měli bychom se nad sebou všichni zamyslet a říct si, jestli teď do toho dáme všechno, protože pokud ne, tak budeme opět jezdit do Kájova, Kremže atd. a tam to už nebude fotbal vůbec!



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - - D. Fuciman [-] - M. Homer [-] (86. J. Klein [-] ) , V. Rychtář [-] - P. Zayml [-] , T. Gajdoš [-] , J. Smrček [-] , J. Král [-] , J. Lacko [-] (90. P. Král [-] ) , D. Steinocher [-] , V. Ohnsorg [-]

TJ Sokol Chvalšiny
J. Kothánek [-] - P. Postl [-] (85. T. Holas [-] ) , P. Zwifelhofer [-] , M. Kamenský [-] , J. Motz [-] - T. Nymsa [-] (84. V. Aust [-] ) , J. Fic [-] (70. P. Hynšt [-] ) , P. Sluka [-] , M. Postl [-] - P. Cába [-] , L. Fučík [-] -

ŽK: 37. J. Smrček - 10. P. Zwifelhofer , 83. P. Cába .
Hráči zápasu: J. Smrček , M. Homer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klimeš Jiří - HLADÍK Pavel, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.