Vltavan smírně s Boršovem


Branky


0

 

Se čtvrtečním zápasem v nohách vstoupili do zápasu oba aktéři. Boršov si zkušeně pohlídal bodový zisk a zaskočil rozjeté Loučovice.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

 

Po vítězném českokrumlovském derby pomýšleli domácí na bodový zisk i v utkání proti nováčkovi z Boršova. Od prvních minut bylo znát, kdo chce vyhrát a kdo přijel urvat nějaký bodík. Hosté od prvních minut začali se spíše defenzivní taktikou a čekali na protiútoky. Domácí kombinovali, ale do zahuštěné obrany se nedokázali prosazovat. Ve 34. minutě přišel faul na Tomana. Trestný kop zahrával Fejtek, jeho střelu ve zdi tečoval Zbořil a otevřel skóre na 1:0. Boršov ani po obdržené brance neplašil, neotevřel hru a vyčkával. Ve 43. minutě se uvolnil Zbořil, přízemním centrem hledal ve vápně Tomana, tomu chyběl kousek k tomu, aby zvýšil skóre. Nestalo se a do poločasu se šlo za stavu 1:0.

 

Gól exligového Matouška stačil na bodový zisk

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří si vytvořili dvě brankové příležitosti. Ani jedna ale nezůstala využita a přišel čas pro hosty z Boršova. V 52. minutě si zpracoval míč na polovině hřiště exligový Matoušek, přes otevřený střed hřiště si narazil se spoluhráčem na vápně a vyrovnal na 1:1. Od té doby se Boršov zatáhl a bránil výsledek. Vltavan se tlačil dopředu, ale vždy ztroskotal na dobře bránícím týmu hostí. Ti byli na útočnou hru domácích dobře připravení. Na konci zápasu vrhli Loučovice všechny síly do útoku a hráli pouze na dva hráče v obraně, ve snaze převrhnout zápas na svojí stranu. Skórovat se jim nepodařilo a tak se body dělily. V dalším kole zajíždí Vltavan na hřiště Suchdolu nad Lužnicí. Boršov na svém trávníku přivítá Frymburk.

 



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Vlastimil Sulzer (trenér): Soupeř přijel výborně připravený na náš útok, ale bohužel dopředu toho moc nepřevedl. My jsme si s touto taktikou nedokázali poradit, a proto máme pouze bod. Teď cestujeme do Suchdola nad Lužnicí, kde nás čeká těžký zápas. Dnes nikdo nevyčníval, všichni se snažili, makali, takže chválím celý tým.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - ERNST Martin, ŠUDOMA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.