Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 10:15

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves uštědřila nováčkovi ze Zlaté Koruny pětigólový výprask


Branky


0

 

Hráči Nové Vsi se v rámci 8. kola představili potřetí za sebou na domácím hřišti, kdy přivítali mužstvo SK Zlatá Koruna. Fanoušci si mohli užít gólové představení a pohodovou výhru svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nenasvědčoval tomu, že by šlo o jednoznačné vítězství

 

Samotný zápas začal vzájemným oťukáváním obou soupeřů, spíše se bojovalo uprostřed hřiště, hráčům obou soupeřů chyběla finální fáze a žádné šance k vidění nebyly. Až přišla 20. minuta, kdy se po rychlém protiútoku opřel do balónu Fuciman, domácí brankář Bartizal má ale na svém trávníku dobře postavenou branku a míč trefil pouze břevno. Poté se do hry dostali domácí borci, ale Brožka trefil pouze tyč a skóre se tak neměnilo. Ve 28. minutě se Vávra zbavil dvou obránců a levou nohou poslal své mužstvo do vedení 1:0. Hosté zahrozili ještě dvakrát, ale kanonýr Homer neměl svůj den a branku netrefil. Dvě minuty před poločasovým odchodem do šaten našel Procházka volného Neumanna, ten ovšem brankáře Schwarze neprostřelil. Ani jeden z aktérů netušil, jakým směrem se vyvine druhý poločas.

 

3 góly v pěti minutách rozhodly

 

Druhé dějství začali domácí úplně jinak než ve čtvrtek s Olešnicí, kdy málem ještě náskok ztratili a možná byli poučení z tohoto zápasu. Zatlačili hosty k jejich vápnu a začali se dostávat do šancí. Tu první měl opět Brožka, ale při střele mu balón odskočil. Poté se na brankáře Schwarze řítil Procházka, ale trefil pouze tyč, balón se odrazil k volnému Neumannovi, ten ani na dvakrát hostujícího brankáře nepřekonal. Nutno podotknout, že brankář Schwarz předvedl dva bravurní zákroky! Pak přišla velmi silná pětiminutovka pro domácí! Nejprve zahrávali rohový kop a kapitán Boháč z otočky propálil vše, co mu stálo v cestě 2:0. O minutu později Procházka vybojoval už skoro ztracený balón, našel Neumanna, který ještě vylepšil pozici pro Srbeného, pro něho už nebyl problém skórovat 3:0. Aby toho nebylo málo, o chvilku později našel Boháč krásným míčem Procházku, ten přesně zakončil na vzdálenější tyč 4:0. Zahrozili i hosté, ale jejich střelecké pokusy skončily buďto mimo nebo na brankáři Bartizalovi. Když už se zdálo, že se nic nestane, tak v 81. minutě vypálil za vápnem Neumann a jeho, ač ne moc prudkou střelu hostující brankář neudržel 5:0. Domácí vyhráli zcela zaslouženě.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (hráč): Samotný zápas začal vzájemným oťukáváním obou soupeřů, spíše se bojovalo uprostřed hřiště, chyběla od obou soupeřů finální fáze a tak žádné šance ani k vidění nebyly. Přežili jsme velkou šanci hostů a sami se dostali do vedení a nikdo netušil, jaké gólové hody přijdou ve druhé půli. Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe než ve čtvrtek s Olešnicí, poučili jsme se z toho. Nám pomohla silná pětiminutovka, kdy jsme dali 3 góly. Hráče zápasu volím kapitána Boháče, který, ač ze stopera, gól dal, na gól přihrál a ještě stačil skvěle bránit!

SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (manažer Zlatá Koruna): Po čtvrteční prohře s Roudným jsme museli opět nuceně udělat změny v obraně, takže jsme podle mého nejeli na hřiště favorita naší skupiny v nejsilnější možné sestavě. S vědomím, že nemáme co ztratit, jsme začali utkání aktivně a myslím, že jsme favorita zaskočili. Bohužel jsme nastřelili břevno a dvakrát neuspěl kanonýr Homer. Ve druhém poločase jsme chtěli navázat na výkon v prvním poločase, což se už ovšem nedařilo a vyvrcholení naší špatné hry byla 67. minuta, kdy jsme propadli po rohu, a bylo to 2:0, což domácí uklidnilo a my zažili desetiminutovku hrůzy. Zápas pro nás skončil nakonec debaklem. Nezbývá mi, než domácím pogratulovat k výsledku. My se musíme soustředit na posledních 5 zápasů, kdy budeme hrát s týmy, které jsou na tom bodově stejně jako my. Byl bych rád, kdybychom mohli konečně trochu stabilizovat sestavu a odehrát pár zápasů ve stejném základním složení!



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - D. Pech [-] , F. Vávra [-] , P. Boháč [-] - R. Brožka [-] (32. T. Srbený [-] ) , V. Brožka [-] (65. R. Šejba [-] ) , P. Graman [-] , T. Novák [-] , V. Neumann ml. [-] - E. Janeček [-] , R. Procházka [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - - M. Štěpánek [-] , D. Fuciman [-] (71. D. Steinocher [-] ) - M. Homer [-] (79. J. Smrček [-] ) , V. Rychtář [-] - V. Ohnsorg [-] , P. Zayml [-] , J. Tybitancl [-] , J. Lacko [-] , J. Král [-] , T. Gajdoš [-] (83. P. Král [-] )

ŽK: 57. R. Procházka - 16. M. Homer .
Hráči zápasu: P. Boháč .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - PICKA Pavel, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.