Českokrumlovské derby vyhrál domácí Vltavan


Branky


21. J. Zbořil , 29. M. Toman , 64. J. Fejtek , 78. M. Toman , 82. M. Toman - 34. P. Hynšt , 71. P. Cába , 90. P. Cába
0

 

Domácí si připsali další tři body a prožívají povedený vstup do soutěže. Hostům se příliš nedaří, střelecky se ovšem chytil náhradní brankář Cába.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky do poločasu

 

Domácí začali utkání lépe, soupeř z Chvalšin pozorně bránil a čekal na svou příležitost, kdy chtěl při přechodu do rychlých kontrů spoléhat hlavně na rychlonohého Fučíka. Několik šancí si vypracovali loučovičtí, ale jak Toman, tak Zbořil a Fejtek ztroskotali na dobře chytajícím Kothánkovi. Za hosty zazlobil Motz, jehož hlavička mířila vedle domácí svatyně. Ve 21. minutě se ale skóre měnilo. Míč se po ose Černý-Dudla-Toman dostal ke Zbořilovi, který podél vybíhajícího Kuthánka otevřel skóre – 1:0. Vltavan se brankou neuspokojil a zmáčkl hosty na jejich polovině, kdy převážně z centrů ze stran snažili přidat branku. Ve 29. minutě dostal Toman ve vápně prostor a nadvakrát překonal Kuthánka a načal tak své gólové představení – 2:0. Hosté se nevzdávali a po hezké kombinaci vykřesal Hynšt špetku naděje, když snížil na 2:1.

 

Toman dvěma góly v závěru dokonal hattrick

 

I po přestávce domácí produkovali rychlý, kombinační fotbal. V 64. minutě našel Zbořil Černého, jehož hlavičku vyrazil brankář pouze k dobíhajícímu Fejtkovi, který neměl problém zvýšit na 3:1. V 68. minutě přišel na hřiště náhradní gólman Cába, který ukázal, že umí hrát i v poli. Hned v 71. minutě vystihl malou domů a prostřelil navrátivšího gólmana domácích Hüttnera – 3:2. Jistotu tří bodů dal o sedm minut později kanonýr Toman, který hlavou po rohovém kopu upravil na 4:2. V 82. minutě dokonal hattrick, krásnou střelou „do víka“ – 5:2. Zápas už se dohrával, ale v 90. minutě přišla malá domů na Hüttnera, kterou vystihl kdo jiný než Cába, obešel brankáře a stanovil na konečných 5:3.

 



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Vlastimil Sulzer (trenér): Vítězství je zcela zasloužené, byli jsme fotbalovější a hosté se k ničemu pořádnému nedostali. Mrzí mě jen dětské chyby, kdy si komplikujeme zápas, na to si musíme dát větší pozor. Jinak opět celý tým běhal, kombinoval, po této stránce musíme být spokojeni. Je to těžké vybírat hráče utkání, když to stavíte na týmovém duchu a každý maká, ovšem dnes vyberu Tomana, který hatrickem výrazně přispěl k výhře a mnoho toho naběhal i zpět.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: Řehoř Petr - ŠKUTHAN Jaroslav, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.