Junior ztrácí, na jeho hřišti ho překonal Vimperk. Dvakrát musela přijet sanitka


Branky


83. J. Zušťák (p.) - 38. J. Čech , 73. J. Čech , 84. P. Vondrášek
0

Strakonice v poslední době tápou, proti Vimperku přišla další domácí porážka...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důraz Vimperských na soupeře platil

Vimperk se na Křemelce prezentoval typickým „šumavským“ fotbalem, založeným na rychlosti a především důrazu. Již v 9.min. napřáhl z 20 metrů Ketzer a Reiser se musel hodně natahovat, aby dostal míč na roh. Již za čtyři minuty si autor první střely ošklivě poranil koleno a sanitka ho odvezla rovnou na operační sál. Ketzer se zranil poté, co chtěl z dálky vystřelit, ale stojná noha nevydržela a Ketzer se skácel k zemi, pohled na jeho posunutou čéšku byl jen pro otrlé povahy. Přejeme brzké uzdravení!

 

Junior, v jehož sestavě nastoupilo trio dorostenců, hledal cestu k šancím obtížně, až ve 25.min. se nerozpakoval Baloušek a z 30 metrů prověřil pozornost hostujícího gólmana Hrubého. Ve 32.min. poslal trestný kop Kostka do vápna a Baloušek z obtížné pozice hlavičkoval do břevna. Gólové zahřmění ovšem přišlo na druhé straně. Rozhodčí nechal bez povšimnutí ve vápně zraněného Kratochvíla a hosté útočné manévry zakončili umístěnou střelou Pospíchala (v oficiálním zápise, který ctíme pro vedení statistik, je jako střelec označen chybně Čech, prosíme kluby, aby si zápis jejich zástupci před odsouhlasením pečlivě zkontrolovali), kterou Reiser nedokázal zkrotit. 

Hosté si rychle vzali zpět náskok

Ve druhé půli vystřídal zraněného tvůrce hry Kostku další dorostenec Suchý a žádný úprk Strakonic za vyrovnáním se tak nekonal. Naopak v 58.min. Čechovu hlavičku vykopával Čapek z prázdné branky kuriózně s pomocí břevna a tyče. V 73.min hosté předvedli rychlý kontr a po centru z levé strany předskočil Čech obránce – 0:2. Teprve pak přišel na řadu Junior, v 78.min. po centru Tůmy hlavičkoval z malého vápna Zušťák, ale Hrubý si věděl rady. Vzápětí mu pomohlo po střele agilního Tůmy břevno a dorážku Čapka rovněž zlikvidoval.

 

Když se už zdálo, že domácím není souzená branka, přišla penalta za ruku, z níž  Zušťák  sedm minut před koncem snížil. Hned za minutu ovšem opět z brejku pečetil výsledek hostující kapitán Vondrášek, který parádně přeloboval brankáře. Přes veškeré zklamání z porážky potěšil domácí výkon všech dorostenců v domácí sestavě.

 

Pak se ještě zranili brankář Hrubý a útočník Zušťák po vzájemné srážce, oba utržili krvavé tržné zranění na hlavě a do Strakonic už podruhé musela zamířit ambulance.

 

AUTOR: ROSTISLAV HRUBÝ



Ohlasy k zápasu



TJ Šumavan Vimperk
Michal Uhlík (trenér): "Chtěli jsme získat nějaký bodík poté, co jsme doma ztratili s Větřním. Při aktuální vyrovnané tabulce se každý bod zvenku počítá, výhry si tak moc vážíme. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě, i když si uvědomujeme, že domácím chyběli nějací hráči. My šli do utkání kompletní, bohužel se ve 13. minutě zranil Ketzer, který si podvrkl koleno a už je po operaci. V první půli jsme byli aktivnější, více na míči, domácí jsme asi překvapili. Vynulovali jsme Kostku, na kterého jsme nasadili osobku a ten se tak nedostával do hry, domácím se nedařila ofenzivní část hry. Šli jsme brankou Pospíchala do vedení, poločas jsme vyhráli. Výsledek jsme v pokračování nechtěli bránit, ale naopak hrát aktivně, být nebezpeční dopředu. Vyplatilo se a trefil se v tomto zápase náš nejlepší hráč, levý záložník Čech. Zářil také náš brankář. Pak se kopala zbytečná, ale jasná penalta, když se do vlastní ruky trefil míčem Blahout. Hned z protiútoku jsme ale do otevřené obrany udeřili na 3:1 krásným gólem. Ač musela dvakrát přijet sanitka, nebyl to žádný sprostý zápas, musím pochválit oba celky, že v utkání nebyly žádné zákeřnosti a hrálo se slušně. Strakonickou hru zvedl Zušťák. Ketzer nejspíše v této sezóně dohrál a moc mu přeji, aby se co nejdříve uzdravil."



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Formánek Luboš - BRYCH Jiří, KLIMEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.