1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia potřetí v sezóně poražena, postaral se o to Týn


Branky


0

Jedinou branku vstřelil domácí Vařil v 81. minutě po standardce...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Začalo se svižně, nabuzení domácí Slavii  nedávali moc prostoru a hrálo se více na hostující půlce. Po čtvrthodině se hra vyrovnala, Kindermann utekl zleva, našel ve vápně Bočka, který z otočky zblízka přestřelil. Pak vypálil pohotově zdálky Mizera a míč líznul břevno. Další průběh poločasu znovu ovládl Týn a měl velké šance.

 

Nejprve utekl týnský hráč po pravé straně, nacentroval na druhou tyč na volně nabíhajícího spoluhráče, který trefil v polopádu hlavou tyč. O chvilku později hosté svým špatným autem založili brejk domácích, který končil samostatným únikem, který výborně zlikvidoval brankář Wolf. 

Vařil rozhodl

Do druhé půle hosté  přeskupili střed hřiště, kde je soupeř přehrával a celkově šla slávistická mezihra nahoru. V samém začátku ale unikl domácí hráč zprava do vápna a Wolf tasil další těžký zákrok. Zdálo se, že postupem času Týn ubírá na tempu, Budějovičtí se tlačili více k  pokutovému území, ale bez  větší příležitosti. Znovu tak musel hasit náběh mladého Dvořáka do šestnáctky po rychlém rozehrání přímáku gólman Wolf.

 

 Pak ovšem přišel moment, kdy zachyboval stoper a Boček šel sám z osy hřiště, nabízela se přihrávka doleva na volného Paucha nebo přímé zakončení, útočník trochu zaváhal, dostal se již blízko brankáři, který balon vyrazil. V 81. min. zahrával od autové čáry trestňák zkušený Meidl, našel na vzdálenějším rohu malého vápna dalšího matadora Vařila a ten uklidil hlavou míč do sítě. Hosté posílili útok, ale jak to bývá, možnost zvýšit měl soupeř, ale Wolf nadvakrát čaroval a další branku nepřipustil.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček (trenér): „V úvodu jsme měli velké šance, posléze měl příležitosti i soupeř, ale nebyly tak stoprocentní, jako v našem případě. Ve druhé půli jsme museli vystřídat Stoklasu na pravé straně, naše rozestavení se tak posunulo. Měli jsme další velkou příležitost, kterou jsme nedali, v 61. minutě jsme pak přežili klinickou smrt, kdy Brom udělal chybu, hosté postupovali ve dvou sami na brankáře, Boček to ale zachrtil a Kubík jej vychytal. Pak jsme šli do vedení, následně měli při slávistické hře vabank další šanci Tupým. Cenné vítězství a zisk tří bodů, předvedli jsme slušný výkon. Hráčem zápasu pro mě brankář Kubík, který vyřešil šanci soupeře za stavu 0:0.“

SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Byl to kvalitní zápas dvou podobných stylů, ve kterém patřila první půle domácím, druhá spíše nám. Těsné vítězství Týna je zasloužené, protože si vypracoval více brankových příležitostí, my jsme ovšem nijak nepropadli a těšíme se na duel podzimu s Bavorovicemi. Očekávali jsme hodně fotbalový zápas s dobře trénovaným týmem, což bylo podpořeno parádním hřištěm i počasím. Soupeř poskládal pro tento ročník tým, který se představil ve velmi dobrém světle, jeho hráči nás přeběhali, což se nám zas tak často nestává. Nej hráči: Wolf - držel naše akcie do samého závěru, když celkově chytil čtyři vyložené šance.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - J. Meidl [-] , J. Brom [-] , P. Vařil [-] , O. Lukeš [-] - L. Stoklasa [-] (46. J. Maruška [-] ) , P. Dvořák [-] (88. A. Novotný [-] ) , M. Boček [-] , J. Plojhar [-] - M. Tupý [-] , T. Houska [-] -

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - J. Nevosad [-] , O. Wegenkittl [-] , P. Kindermann [-] (57. F. Pauch [-] ) , P. Mizera [-] (71. V. Bravenec [-] ) , M. Boček [-] (83. D. Šťastný [-] ) , J. Vranovský [-] , O. Kindermann [-] , P. Hasenöhrl [-] , M. Bohůnek [-] , T. Dvořák [-] (46. M. Slípka [-] )

ŽK: 37. L. Stoklasa , 86. T. Houska - 40. O. Kindermann , 85. J. Nevosad .
Hráči zápasu: M. Kubík - G. Wolf .
Počet diváků: 184. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - VOTAVA Pavel, ŠŤASTNÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.