0:1
(0:1)
25. J. Carda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 10:15

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvíle hrůzy v Suchém Vrbném, domácímu hráči zapadl jazyk


Branky


25. J. Carda
0

Planá po týdnu zopakovala svůj kousek - vyhrála venku poté, co dlouhou dobu dohrávala o deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Carda se opět prosadil

Planá nastoupila do čtvrtého zápasu venku v řadě s cílem přeskočit svého budějovického soupeře v tabulce. První poločas byl vyrovnaný, golová radost přišla na straně hostů. Carda potvrdil, že Plánští získali za pět minut dvanáct v sezóně potřebného střelce a dorazil za Rodenova záda míč - 0:1.

Lokomotiva Nováčka nepřekonala, hrozila hlavně že standardních situací a na hostující straně se objevovaly první rozpaky s rozhodnutím sudích.

Domácí se v přesile neprosadili

Druhý poločas dostal pořádnou zápletku už v 54. minutě. To hostující důrazný bek Píchal atakoval u lajny Malého, který po střetu nekontrolovaně dopadl na zem. Zranil se v oblasti obličeje a navíc mu po chvíli zapadl jazyk. Naštěstí domácí mají v kádru vystudovaného lékaře Romana Čapka a tak bylo o první pomoc postaráno.

 

Každopádně Píchal viděl za zákrok druhou žlutou a Planá hrála o deseti. Domácí toho ale nevyužili, hosty dvakrát podržel skvělým zákrokem brankář Nováček. 

 

Navíc síť rozvlnil podruhé Carda, k velké nelibosti planského celku ale pomezní signalizoval ofsajdové postavení.

 

Rozhodčí nastavil kvůli dlouhému ošetřování Malého deset minut, ale ani v něm se Lokáda neprosadila a musela spolknout porážku.



Ohlasy k zápasu



SK Planá
Jan Pintér (hráč): Čtvrté utkání za sebou venku jsme zvládli perfektně! Určité dění kolem nebudu komentovat, protože to stejně nemá smysl! Akorát ti někteří museli jet domu strašně nasraní! Některých lidí, kteří se motají ve fotbale je mi upřímně líto. Pak nemá mít český fotbal takovou nálepku.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - J. Hruška [-] (78. D. Bláha [-] ) , P. Kamiš [-] , R. Čapek [-] - J. Květoun [-] , M. Sudek [-] , A. Novák [-] , D. Kocar [-] - M. Ayeb [-] - D. Malý [-] (58. P. Fantyš [-] ) , P. Kokeš [-] (66. J. Růžička [-] )

SK Planá
J. Nováček [-] - M. Svobodný [-] (61. J. Stegbauer [-] ) , T. Řehoř [-] , T. Plojhar [-] , J. Pintér [-] , D. Kneys [-] , Z. Lexa [-] (62. L. Kitzler [-] ) , J. Carda [-] , M. Píchal [-] , M. Beran [-] , O. Hotový [-]

ŽK: 23. J. Hruška , 68. M. Ayeb - 8. J. Carda , 26. M. Píchal , 33. T. Plojhar , 90. M. Beran . ČK: 54. M. Píchal .
Hráči zápasu: J. Carda , J. Nováček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vican Miroslav - HAVLÍK Martin, HAVLÍK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.