Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 10:00

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.5

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

8.0

Planá na první výhru čeká, to Sedlec bere už třetí


Branky


0

Utkání sotva průměrné úrovně přineslo více radosti domácím, kteří si do 65. minuty vybudovali pohodlný tříbrankový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bláha hlavičkovat umí

Předminulou sezónu se Sedlec potkával s Planou v I.B, tentokrát došlo k historicky prvnímu měření sil v I.A třídě. První dvacetiminutovka nepřinesla co se týče zajímavých okamžiků vůbec nic. Oba týmy hodně kazily rozehrávku, míč končil často v autu a brankáři práci neměli. Sedlec ale ve 24. minutě zahrával dva rohové kopy a hned z toho byla změna skóre. Chromý poslal míč do vápna, ještě za úrovní penalty trknul do míče Bláha a parádní hlavičkou do růžku přivítal v bráně Nováčka, který naskočil do prvního zápasu v sezóně - 1:0.

 

Planá mohla zareagovat pár chvil na to, když byl na velkém vápně faulován Kitzler, T. Pintér ale z přímáku poslal míč jen do zdi. To bylo co se týče šancí z pohledu hostujícího celku pro první poločas vše. To Sedlec ještě náznaky příležitostí měl, ale protiútoky a přečíslení řešil zbrkle.

Závěr přinesl gólovky na obou stranách

Ani druhá půle nenabídla divákům žádnou závratnou podívanou a ani obraz hry se příliš nezměnil. Sedlec byl ale v ofenzivě nebezpečnější, dokázal se dostávat za plánské beky a už v 52. minutě se radoval ze zvýšení skóre. Pešek vysunul Ambrože, ten využil Nováčkova vyběhnutí a ze strany dloubl míč na zadní tyč - 2:0. Pro Planou to byla facka, ze které se následující minuty jen těžko vzpamatovávala a Sedlec se hnal za další trefou. Přišla v 65. minutě, Staněk tentokrát přečíslení soupeře využil, poslal povedený centr na zadní tyč, kde Kučerovi jen stačilo nastavit nohu - 3:0.

 

Sedlec své další úniky skrz otevřenou obranu soupeře nevyužil, Staněk ani Kučera si na Nováčka nepřišli. V 78. minutě tak přišlo snížení. Stegbauer ze standardky ze strany poslal míč na zadní tyč a Špírek se prosadil hlavou - 3:1. Následoval fotbal nahoru dolů, Planá se zvedla a kombinačně se najednou dokázala dostávat na dostřel Hanzalovy branky. Na druhou stranu už rezignovala na bránění a tak domácí měli šance na zvýšení, ale Kučera neměl svůj den, na Nováčka si v samostatném nájezdu nepřišel.

 

Gólovku a dramatickou zápletku měl na noze v 85. minutě Kitzler, kterému doslova namazal domácí stoper, ale plánský útočník ztroskotal na důležitém zákroku Hanzala. Chromý na druhé straně neuspěl z přímého kopu jen kousek za hranicí velkého vápna, na druhé straně Lexovu přihrávku nezužitkoval Špírek a s přehledem pískající sudí Brych mohl ukončit zápas.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Myslím, že jsme tentokrát byli určitě lepším mužstvem, Planá má nějaké zraněné a vykartované hráče a bylo to znát. Za stavu 3:0 jsem ale já sám šel snad třikrát úplně osamocený na branku a úplně strašlivě jsem ty šance zahodil. Místo toho soupeř ze standardky snížil a málem jsme se ještě v závěru klepali o výsledek. Naštěstí jsme to zvládli, máme už 9 bodů, a to je po 4 kolech parádní výsledek. Makáme dál, věřím, že jsem si ty góly schoval na některý další zápas."

SK Planá
Jan Pintér (asistent trenéra): "Dnešní utkání je pro nás velikým zklamáním. Vůbec jsme ho nezvládli. Výsledkově jsme propadli na plné čáře, do Sedlce jsme jeli s optimismem a očekával jsem, že urveme tři body. Bohužel nám to dneska vůbec nešlo a po herní stránce to byla strašná bída! Sedlec dobře bránil, hrál na rychlé brejky a to mu vyšlo. Musíme se oklepat a hrát jako v prvních dvou zápasech s Týnem a Vodňany. Dneska na hřišti předvedli asi nejlepší a 100% výkon všichni tři rozhodčí!"



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brych Jiří - FORMÁNEK Luboš, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.