Kdo umí, ten umí. Zušťák nasázel v prvním kole za Junior hattrick!


Branky


0

V prvním utkání ve vyšší soutěži domácí přivítali osmý celek z minulé sezony Lokomotivu ČB a na tento duel se přišlo podívat úctyhodných 230 fanoušků a domácí se jim odměnili prvním vítězstvím.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostka na Zušťáka a: GÓL!

Domácí trenér Cimrhanzl zařadil do základní sestavy dvě nové tváře Romana Kočího a Jana Zušťáka a oba hráči se představili jako opravdové posily a Zušťák navíc v roli fotbalového zabijáka. Úvod utkání byl ve znamení oťukávání a očekávání, jak se bude utkání vyvíjet. První gólovou akci vymyslel v 5. minutě T. Kostka, když místo střely z velkého vápna nezištně přihrál Zušťákovi a ten dává od tyče na 1:0.

 

V 10. minutě si svou roli zopakovali a to po trestném kopu T. Kostky z levé strany hlavou překonal Zušťák hostujícího Rodena podruhé - 2:0. Poté hosté získali mírnou převahu, ale Reisera vůbec neohrozili, což dokazuje poločasové číslo střel na branku, které se rovnalo nule. Ve 20. minutě měli hosté výhodu treStného kopu v blízkosti branky, ale míč skončil na hlavě Kratochvíla, který stál ve zdi. To domácí zahrozili ještě ve 32. minutě po centru T. Kostky, ale Kočí z voleje přestřelil.

 

Hattrick dokonán

Druhý poločas začal náporem hostí, ale opět žádná efektivita. V 56. minutě Kostka z trestného kopu ze strany našel na středu nabíhajícího Dohonyiho, který první střelou trefil obránce a druhý pokus těsně minul cíl. O dvě minuty později, tedy v 58. minutě, to byl opět Dohonyi, když po centru V. Šrámka se opřel do balonu, ale gól mu nebyl souzen. Trefil břevno, od břevna na čáru a ven. To v 83. minutě se mohli domácí radovat potřetí a hádejte kdo to zařídil? T. Kostka rozehrával rohový kop a hlava Zušťáka byla neomylná  - 3:0.

 

Hosté za druhý poločas vystřelili na Reisera dvakrát a to jednou z uctivé vzdálenosti a podruhé z trestného kopu v úplném závěru - Nebor upravil konečný výsledek na 3:1.

 

Autor: Jiří Cibulka

 

Statistiky

Rohy :     8 : 3

 

 

Střely na branku :  5 : 2



Počet diváků: 270. Rozhodčí: Ťupa Michal - RINTH Jan, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.