1:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 10:15

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladíci z Táborska B nestačili na zkušené Milevsko


Branky


0

Vzduchotechnici z Milevska zvítězili i ve druhém zápase letošní sezony, když o své výhře 1:3, rozhodli na hřišti Táborska v závěru prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milevsko udeřilo dvakrát v závěru prvního poločasu

V neděli dopoledne přivítala rezerva Táborska soupeře z Milevska. Domácí výběr, jehož věkový průměr činí 19 let, minulé kolo deklasoval v souboji nováčků Sezimovo Ústí 6:2. Tří bodový vstup prožili i hosté, kteří si doma poradili s Dačicemi.

 

Úvodní minuty zápasu nabídly vyrovnanou partii. Domácí hráči se snažili držet míč více na svých kopačkách, ale hosté působili přímočařejším dojmem a dostávali se do zakončení. Jako první vyzkoušel pozornost domácího brankáře Zadražila po centru Koutníka hlavičkující Sedlák, ale jeho pokus šel přesně do středu branky. Hráči Táborska nechtěli zůstávat pozadu, ale jejich střeleckým pokusům ze střední vzdálenosti chyběla větší přesnost.

 

Ve 20. minutě dostali hosté výhodu standardní situace z levé strany. Tu zahrával Komárek a na jeho povedený centr si naběhl Barda, který přesnou hlavičkou poslal hosty do vedení – 0:1. Domácí mohli odpovědět záhy ze stejné situace, když hostujícímu brankáři Dvořákovi vypadl centrovaný míč, hostující defenziva, ale vyřešila zmatky v obraně odkopem míče do zámezí.

 

O chvilku později už ale bylo vyrovnáno, když se dostal do zakončení domácí Mácha a nadvakrát překonal brankáře Dvořáka – 1:1. Dál se hrál vyrovnaný fotbal a po půl hodině hry mohli jít domácí od vedení, ale hlavičku Máchy s prostoru penalty, dokázal brankář Dvořák vyrazit.

 

 

Zdálo se, že poločas skončí zaslouženou remízou, ale pak přišel dlouhý míč, který propadl domácí obranou. Barda vyřešil přečíslení dva na jednoho přihrávkou na osamoceného Málka a ten sám před Zadražilem nezaváhal – 1:2. A za další dvě minuty vedli hosté o dvě branky. Novotný vhodil aut na Koutníka, ten se protáhl kolem brankové čáry přes bránícího hráče a střelou na bližší tyč propálil brankáře Zadražila a stanovil tak poločasové skóre na 1:3.

Hosté kontrolovali výsledek

Druhý poločas začal oboustranně opatrně. O první vzruch se po pár minutách postaral domácí brankář Zadražil, který si hrál na Neura v malém vápně a zabrnkal svými kličkami na nervy domácím příznivcům. Možná i díky těmto manévrům přišel u Zadražila následný problém s tříslem a nucené střídaní.

 

Další minuty se hra pohybovala nejčastěji kolem středového kruhu. V 70. minutě šli do přečíslení hosté, když vedl míč Barda. Zpětnou přihrávkou na hranici vápna hledal nabíhajícího Komárka, ale ten měl míč na dlouhou nohu a střela byla hodně nepřesná. Mladíci Táborska se snažili o kontaktní branku, ale hostující defenziva pracovala spolehlivě.

 

 

Deset minut před koncem se natahoval na centr Komárka Barda, ale gól z toho nebyl. O chvilku později pálil tvrdě z levé strany střídající Petr Dvořáka, avšak náhradní brankář Novák se překonat nenechal. V 83. minutě pálil nebezpečně z přímého kopu Komárek, jenomže jeho střela nakonec skončila těsně vedle levé tyče domácí branky. Poslední slovo mohli mít nakonec domácí hráči, když se hezky uvolnil Peterka přes čtveřici bránících hráčů. Dostal se až před brankáře Dvořáka, ale jeho zakončení skončil mimo tři tyče. Ze tří bodů se tak radovali po výhře 1:3 hosté z Milevska.



Sestavy


FC MAS Táborsko B
A. Zadražil [-] (57. L. Novák [-] ) - M. Mácha [-] , M. Drs [-] , F. Vysušil [-] , L. Vozihnoj [-] (55. M. Miklík [-] ) , J. Škarda [-] , V. Štefl [-] (65. J. Slavík [-] ) , A. Rytíř [-] (76. J. Kubín [-] ) , M. Dvořák [-] , J. Peterka [-] , M. Novák [-]

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - T. Vakoč [-] , M. Málek [-] (89. J. Paták [-] ) , J. Kosobud [-] , M. Novotný [-] , P. Novotný [-] - L. Sedlák [-] (62. P. Dvořák [-] ) , J. Barda [-] (87. J. Alexa [-] ) , J. Komárek [-] , F. Koutník [-] (80. J. Marvan [-] ) , M. Petr [-] -

ŽK: 80. M. Mácha - 22. F. Koutník , 50. M. Málek , 53. J. Barda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Klátil Michal - KRČÍN Jan, TŮMA Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.