Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Palkovice o výhře rozhodly ve druhé půli


Branky


0

Po sérii tří prohraných utkání v řadě nastoupily Palkovice k souboji s Vojkovicemi s jediným cílem - získat potřebné 3 body do podzimní tabulky. Na pikantnosti tomuto souboji dodávala i skutečnost, že trenér Petr Bauman byl  ještě v loňské sezóně trenérem vojkovických fotbalistů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí okopírovali začátek utkání v Kozlovicích s tím, že tentokrát to byli oni, kdo šli do brzkého vedení. Už ve 4.minutě Honza Huška vynikajícím dlouhým pasem přehrál hostující obranu a nabídl šanci ke golu Honzovi Vrtnému.Ten ji nepohrdnul a hlavou přes hostujícího brankáře trefil síť a rozjásal palkovické fanoušky - 1:0. Tlak domácích i nadále pokračoval,hosté se jen ztěžka dostávali do nebezpečných protiútoků. Další branka domácích na sebe nenechala dlouho čekat. Ve 21.minutě se po chybě golmana hostů dostal do šance Petr Skalický a poslal balon do hostující branky - 2:0. Nejzáživnější části prvního poločasu byla jeho poslední patnácti minutovka. Do dvou výborných šancí se dostali i hosté, ale jejich hlavičky jen "lízly" brankovou konstrukci domácích. 

        Druhý poločas začal viditelnou snahou hostů o zkorigování dosavadního stavu. Díky výborným zákrokům golmana Pavla Smolíka však výsledek zůstával nezměněn. Přišla ale 60.minuta zápasu a domácí opět golově zahrozili. Po vyšachování pravé strany obrany hostů a perfektní přihrávce Honzy Vrtného se ukázal zase po čase Honza Huška jako vyhlášený střelec a z hranice šestnáctky polovysokou střelou překonal hostujícího golmana - 3:0. Hosté ale i nadále prokazovali pověst bojovného, houževnatého mužstva a chvílemi zle zatápěli domácí obraně. Ta se ale tentokrát oproti minulým utkáním vyvarovala hrubých chyb v defenzivní činnosti. Snížení na rozdíl dvou golů se však hosté přece jen dočkali. Stalo se tak v 65.minutě,kdy hostující Smítal z volného přímého kopu z hranice velkého čtverce hezkou technickou střelou překvapil nejen brankáře Smolíka - 1:3. Domácí ve svém výkonu nepolevili a tak mohli slavit čtvrtý gól. Po křídelní akci Burdy, dává svou druhou branku v utkání Vrtný. Za zmínku stojí povedý volej T.Skurky, který mohl upravit konečné skóre na 5:1, ale rozhodčí tuto branku neuznávají pro těsné ofsajdové postavení. I přes další vyložené šance domácích se už na výsledku nic nezměnilo a domácí mohli slavit zisk veledůležitých bodů.



Více zde: http://fotbalpalkovice6.webnode.cz/news/palkovice-vojkovice/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Palkovice
klubový web:: Zasloužené vítězství palkovických fotbalistů bylo podloženo zodpovědným výkonem celého kolektivu. Zkušenosti starších hráčů J.Merty a J.Lesniaka výrazně doplňovali střelci domácích Honza Vrtný a Honza Huška. Kvalitu v brance opět prokázal golman Pavel Smolík. Prokazatelně lépe si Palkovice vedly na domácím trávníku,kde získaly plných 15 bodů a prohrály pouze s lídry soutěže - Oldřichovicemi a Mosty. Na druhé straně zisk pouhých 4 bodů z hřišť soupeřů hovoří jasnou řečí. Jedním z úkolů trenéra Baumana pro nadcházející období bude především konsolidovat kádr hráčů a vyvarovat se nevyrovnanosti výkonů a tím i výsledků v mistrovských utkáních jarní části soutěže.




Sestavy


TJ Sokol Palkovice
P. Smolík [-] - J. Merta [-] , J. Huška [-] , P. Skalický [-] (85. P. Strack [-] ) , J. Vrtný [-] , P. Burda [-] , T. Kozel [-] , J. Lesniak [-] (62. T. Skurka [-] ) , P. Király [-] (46. L. Magera [-] ) , R. Merta [-] , F. Musil [-]

TJ Sokol Vojkovice
O. Šokala [-] - R. Klvaňa [-] , D. Smítal [-] (82. R. Majer [-] ) , B. Holek [-] (73. M. Pastorek [-] ) , J. Prokeš [-] , J. Talaš [-] , R. Koloničný [-] , L. Buchta [-] (46. J. Blažek [-] ) , M. Stříž [-] , M. Stříž [-] (64. F. Šlapka [-] ) , P. Třeštík [-]

ŽK: 66. P. Burda , 79. T. Kozel - 19. D. Smítal , 56. M. Stříž , 68. R. Koloničný , 86. F. Šlapka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: POKLUDA Aleš - NĚMEC Petr, VOLNÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.