A. Kluz 71.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Oldřichovice těsně vyhrály


Branky


71. A. Kluz
0

Rozhodl o výhře brankou Kluz. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suverén soutěže si v sobotu k zápasu pozval pátý celek tabulky z Hrádku. Hrálo se na velmi těžkém terénu, což více svědčilo houževnatému celku z Hrádku, který domácím klad mvelký odpor po celý zápas. V prvním poločase se nepodařilo domácím jejich obranný val zlomit.

 

I úvod druhého dějství vypadal obrázek na hřišti stejně, a teprve až branka oldřichovického Kluze devatenáct minut před koncem rozradostnila prokřechlé domácí fanoušky - 1:0. V závěru zápasu si Oldřichovice už tři body pohlídaly. 



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichovice
klubový web:: Další vydřené vítězství.Čeká nás ještě poslední podzimní utkání v Metylovicích , na které se musíme důkladně připravit a zvládnout ho .




Sestavy


TJ Oldřichovice
V. Cymorek [-] - M. Samek [-] , R. Janeček [-] , F. Fryda [-] (71. M. Polák [-] ) , A. Kluz [-] , M. Walek [-] , M. Machala [-] , J. Cienciala [-] (21. T. Trombík [-] ) , M. Huťka [-] , T. Vlachovič [-] , T. Hadrava [-]

TJ Sokol Hrádek
V. Sekerák [-] - J. Pav [-] , P. Turoň [-] , L. Liberda [-] , V. Zowada [-] , J. Szturc [-] (83. M. Szmek [-] ) - O. Szuscik [-] , M. Pav [-] , P. Pszczolka [-] , M. Szuscik [-] - L. Kušnirák [-]

ŽK: 42. M. Walek , 84. M. Machala - 84. L. Kušnirák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLEČACKÝ Marek - KUBĚNA Petr, OSTŘANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.