1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlovice uspěly v Bukovci


Branky


4. J. Volný - 39. M. Vyvial (p.) , 57. L. Slanina , 71. R. Ermis , 86. P. Zvonek
0

Minulý víkend jsme hráli s prvním týmem tabulky a nyní k nám přijel druhý nejlepší tým dosavadní sezóny. Kozlovice v dosavadní části sezóny ztratili body jen v Oldřichovicích a trochu překvapivě doma s Pískem za remízu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na těžkém terénu se očekával ne příliš krásný fotbal plný nepřesností. Toto očekávání se naštěstí nenaplnilo. K vidění bylo spoustu krásných akcí s pěti góly. My jsme se do vedení dostali hned v úvodu zápasu ve 3. minutě. H. Kluz krásnou nahrávkou přes šíři hřiště našel J. Kopra, který hned z první přesně zamířil kolem brankáře hostí 1:0. Úvodní minuty patřili hlavně nám. Kozlovice se nemohly přizpůsobit menšímu hřišti a bylo to na jejich kombinacích znát. Kozlovice hrozili ze závarů, které vznikaly po rohových a přímých kopech. Další branku mohl přidat H. Marekwica. Uvolnil se a technickou střelu namířil bohužel jen do tyče hostující branky. Poté mohl skóre navýšit J. Krenželok. Odražený míč z rohového kopu z poza šestnáctky namířil bohužel opět jen do stejné tyče. Pak se osmělili i hosté. Průnik do naší šestnáctky byl zabrzděn jen za cenu faulu, ale k údivu většiny se penalta nepískala. Ale spravedlnost se ukázala hned v zápěti. M. Zogata v pokutovém území fauloval M. Krpce a pískala se penalta. S penaltou si poradil M. Vyvial jako největší mazák 1:1(39. minuta). Hned po rozehrávce jsme mohli jít opět do vedení. J. Krenželok krásnou nahrávkou za obránce vyslal do samostatného úniku M. Kantora, ale ten bohužel nedokázal brankáře Kozlovic prostřelit. A tak skončil poločas remízou.

 

V druhé půli se obrázek zápasu trochu otočil. Více ze hry měli hosté. První šanci, kdy se řítil z boku na našeho brankáře V. Byrtuse, namířil hostující útočník do boční sítě. Druhou podobnou akci lapil V. Byrtus. Tento tlak hostů byl využit v 57. minutě. Nedůraz naších obránců byl korunován nakonec rozhodující brankou 1:2. Start do druhé půle nám prostě nevyšel, což bylo podrženo červenou kartou pro J. Motyku, který musel pod sprchy v 68. minutě. K této červené kartě bych asi dodal jen tohle. Byla to sice karta z těch přísnějších, ale proč se takhle asi rozhodčí rozhodl udělit hned červenou, bylo asi to, že náš hráč neměl snahu hrát míč a hráče prostě zastavil za každou cenu, ale žádný strašlivý zákrok to nebyl a ani hostující hráč nešel sám na bránu. Přesilovku hosté využili po pár minutách. V 71. minutě se odražený míč dostal k R. Ermisovi, který technickou střelou zamířil přesně k tyči 1:3. My jsme zbraně nesložili a snažili se útočit i v oslabení. Jenže naše útoky postrádali přesnost a někdy i nerozvážnost v zakončení. Poslední gól padl v 86. minutě. V. Byrtus vyběhl proti hostujícímu útočníku, kterého dokázal zastavit. Poté byl o míč obrán L. Lysek a pohotové zakončení P. Zvonka na konečných 1:4, přes našeho brankáře, který se nedokázal včas vrátit do brány.

 

zdroj: http://www.fotbalbukovec.estranky.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Beskyd Bukovec
klubový web: Zápas dvou poločasů. V tom prvním jsme měli navrch mírně my. Jenže sráží nás neproměňování šancí, k tomu dvakrát orazítkovaná tyč. Druhou půli už byli lepší hosté, ale hlavně dokázali proměňovat šance, které se jim naskytly. Po zápase tedy odcházeli z hrací plochy spokojenější Kozlovice. My jsme prohráli už 4 zápas v řadě, což nás nemilosrdně přisoudilo na 13. místo tabulky (za námi už jsou jen Vojkovice) Příště jedeme právě do Vojkovic, kde musíme zabrat, jinak budeme poslední, kde si myslím, že nepatříme, ale takový je fotbal a proto je tak krásný. Ale věřím, že se to otočí a potřebné štěstí se v blízké době přikloní na naší stranu.




Sestavy


TJ Beskyd Bukovec
V. Byrtus [-] - R. Cieslar [-] (70. A. Patola [-] ) , M. Zogata [-] , J. Volný [-] , J. Motyka [-] - J. Koper [-] , J. Marekwica [-] , J. Krenželok [-] , J. Kluz [-] (81. L. Lysek [-] ) - M. Kantor [-] - T. Chrascina [-] (64. P. Mucha [-] )

FK Kozlovice
M. Sýkora [-] - J. Fojtík [-] , O. Holub [-] (60. P. Zvonek [-] ) , L. Slanina [-] , M. Krpec [-] (81. R. Mališ [-] ) , M. Vyvial [-] , M. Bednář [-] , R. Ermis [-] , M. Najdek [-] (64. J. Adamec [-] ) , F. Kocián [-] , V. Dudek [-]

ŽK: 22. J. Krenželok , 52. M. Kantor - 27. O. Holub , 30. M. Najdek , 42. J. Fojtík , 47. R. Ermis . ČK: 68. J. Motyka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MUDRA Zdeněk - MÍCHAL Jakub, MALINOVSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.