Efektivita hostů slavila úspěch


Branky


0

Domácí natěšeni výhrami v prvních dvou podzimních kolech, věřili, že bodový zisk budou slavit i v domácím zápase s Třemešné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Hosté přijeli do Holostřev s kostrou starších zkušených hráčů, doplněnou o dorostence. Začátek zápasu začal ve velmi vysokém tempu, kdy ze hry měli více domácí, ale jejich tlak postupně slábl, hra se přestěhovala do středu hřiště s občasnými útoky na obou stranách. Ve 30 min. si při jednom z útoků hostí vzal hráč Lapský na velkém vápně míč, udělal si z domácích obránců slalomové tyčky a vstřelil první gól zápasu: 0-1 pro hosty.

 

Do konce poločasu se domácí snažili o vyrovnání, ale buď mířili nepřesně a nebo jim v cestě stálo břevno, jako při nádherné střele domácího Mikulandy. Do kabin se šlo za stavu 0-1 pro hosty.

Lapský se nemýlil

Od začátku druhého poločasu se domácí snažili o vyrovnání, ale hosté poctivě bránili a trpělivě čekali na svoje brejky. Při jednom z nich byl zákrok domácí Lišky velmi přísně posouzen jako faul a nařízena penalta, kterou v 53. proměnil Lapský a svým druhým gólem v zápase poslal hosty do dvou brankového vedení. Domácí se neustále pokoušeli o změnu skóre, ale zkušené obraně hostů se dařilo jejich útoky odvracet. 

 

S blížícím se koncem zápasu byli domácí hráči více a více nervóznější, hra se začala kouskovala zbytečnými fauly z obou stran. Domácí posledních deset minut vrhli všechny síly do útoku, ale zapomínali na obranu a hostující mladíčci toho v 80. min. (Bernáth Dominik 0-3) a v 85. min. (Jágrik Marian 0-4) dokázali využít. Vzhledem k průběhu hry je konečný výsledek 0-4 pro domácí mužstvo dost krutý.

 

AUTOR: Milan Čampula



Sestavy


TJ Sokol Holostřevy
M. Duspiva [-] - J. Kužma [-] (46. J. Haidinger [-] ) , J. Růžek [-] , D. Mikulanda [-] , M. Kužma [-] , M. Hulák [-] (46. P. Pich [-] ) , P. Thoma [-] (43. T. Kamínek [-] ) , J. Schaller [-] (46. J. Pospíchal [-] ) , J. Liška [-] , P. Jirka [-] , P. Barna [-]

TJ Jiskra Třemešné
D. Chludil [-] - R. Turek [-] (66. P. Dvorský [-] ) , V. Novotný [-] , M. Lapský [-] , O. Dvorský [-] (46. L. Kocourek [-] ) , V. Fatura [-] (46. M. Jágrik [-] ) , L. Kubena [-] , P. Duraj [-] , P. Halík [-] (75. D. Bernáth [-] ) , K. Ebenhöh [-] , L. Slavík [-]

ŽK: 65. P. Barna - 55. M. Lapský .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - HUBÁLEK Vladimír (N), ALTMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.