4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro se v Lomu drželo, příliš nevyužitých šancí ale vedlo k dalším bodům domácích


Branky


12. J. Bukva , 36. M. Stec , 59. J. Bukva , 73. J. Bukva
0

Domácí přivítali na svém trávníku fotbalisty Stříbra, kterému před utkáním patřila až předposlední příčka. Lom utkání ovšem zvládl a na podzim je už nikdo z prvního místa nesundá. Stříbrští zůstávají předposlední na sestupových pozicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříbro zahodilo penaltu, Lom se dostal do vedení gólem z přímáku

Podobně jako v mnoha jiných zápasech posledního kola, i v tomto utkání v Lomu nebyl dvakrát nejpříznivější terén. V prvních šancích utkání se objevili hráči Stříbra, bohužel, žádný z jejich pokusů se neuchytil. Ve 12. minutě se k zahrání volného přímého kopu postavil Jan Bukva a i s lehkým podklouznutím brankáře vsítil první branku utkání-1:0. O chvíli později byl ve vápně faulován Tesař, penaltu si postavil hostující kapitán Karel Šaman, ale výborný zákrok předvedl domácí brankář Patrik Benda. O chvíli později se potvrdilo staré známé ,,nedáš dostaneš'', ve 36. minutě se s velkou dávkou štěstí dostala do brány střela Martina Stece, který tak zvýšil na 2:0. To bylo z prvního dějství všechno, Lom vedl nad Stříbrem dvoubrankovým rozdílem.

Domácí vstřelili další dva góly, vyhráli tak 4:0

Fotbalisté Stříbra vstoupili do druhého poločasu v lepším rozpoložení a dokonce svého soupeře i přehrávali. V jedné ze šancí po závaru ve vápně fotbalisté Stříbra nastřelili pouze břevno. V jiných případech zase zasáhl skvělým způsobem brankář domácích Benda. Po dlouhém nákopu se ale v 59. minutě dostal ke střele Jakub Bukva a dokázal tak zvýšit na 3:0. A když z přímého kopu podruhé v utkání v 73. minutě dokázal skórovat Jan Bukva určil utkání konečný výsledek. Do konce utkání už se nehrál nijak pohledný fotbal, šance si mužstva také vytvořit nedokázala a proto Lom i v posledním podzimním utkání doma obral Stříbro a vyhrál 4:0. Stříbro ale rozhodně nebylo proti Lomu o mnoho horším týmem, jen chybělo štěstí při zakončení.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Jiří Krét: Terén byl hrozný, nedalo se na tom hrát, zápas byl celkem vyrovnaný. Naši střelci byli přesnější a nás zase pro změnu podržel gólman, který chytil dva až tři góly.

TJ Baník Stříbro B
Petr Žíla: Kvalitu zápasu poznamenal hodně těžký terén, na kterém toho moc vymýšlet nešlo. Nicméně terén byl stejný pro nás i soupeře. Výsledek vypadá jednoznačně, dle mého názoru se nám ale vcelku dařila kombinace a chybělo jen častější zakončení. Věřím, že jaro pro nás bude mnohem úspěšnější a dosáhneme lepších výsledků, než tomu bylo na podzim.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - P. Petráška [-] (85. V. Matoušek [-] ) , R. Volka [-] , M. Stec [-] , D. Lintner [-] , M. Rosokha [-] , M. Volka [-] , M. Pich [-] (70. J. Kunžwart [-] ) , A. Karas [-] (88. K. Květoň [-] ) , J. Bukva [-] (77. J. Vopalecký [-] ) , J. Bukva [-]

TJ Baník Stříbro B
M. Mikula [-] - A. Šimek [-] (70. J. Hejcman [-] ) , J. Trnka [-] , M. Kovačka [-] (59. T. Barančík [-] ) , F. Tesař [-] , R. Charvát [-] (27. D. Žíla [-] ) , A. Němec [-] , L. Loula [-] , P. Žíla [-] , K. Šaman [-] , M. Petraška [-]

ŽK: 15. M. Volka , 69. M. Rosokha - 56. A. Šimek .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: Friedenberger Robert - HORA Jiří (N), CHARVÁT Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.