Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka doma přejela Halži a po třech utkáních konečně vyhrála


Branky


35. M. Bureš , 42. P. Kotva , 45. M. Bureš , 49. P. Kotva , 64. T. Diviš , 80. M. Hladík - 28. D. Karmazin
0

Do Studánky přijela Halže a čekal se souboj dvou týmů, které se nacházeli ve vrchní části tabulky. Utkání ovšem tomu příliš nenapovídalo, a domácí celkem s přehledem rozmetli Halži rozdílem pěti branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól vstřelila Halže, pak už hráli domácí

Studánka už vstupem do utkání ukázala, že by si ráda z dnešního utkání odnesla všechny tři body. Nic se ovšem nerodilo tak jednoduše, jak nakonec konečný výsledek vypadá. Ve 28. minutě se téměř z první šance dostali do vedení hosté, to když se dokázal trefit Daniel Karmazin- 0:1. Domácí celek to ovšem nijak nepoložilo, naopak o 7 minut později po kombinaci Studánky a následném centru zakončoval přesně Marek Bureš- 1:1. Ve 42. minutě už měli domácí utkání převážně na své straně, hlavně když se po krásné přihrávce tváří v tvář s brankářem nemýlil Pavel Kotva- 2:1. Ovšem to z první půle nebylo ještě vše, v nastavení první půle se dokázal po rohovém kopu podruhé v utkání prosadit domácí Marek Bureš a zvýšil tak na 3:1, což byl i poločasový výsledek.

Druhý poločas hrála převážně Studánka, přidala tři góly a dokonala debakl

Druhý poločas už byl hlavně v režii domácího Dynama a byla jen otázka toho, kolik gólů budou ještě domácí borci schopni nastřílet. Hned ve 49. minutě se totiž dokázal podruhé v utkání prosadit Pavel Kotva a zvýšil už tak na 4:1. Fotbalisté Studánky soupeře přehrávali ve všech ohledech, v 64. minutě to vedlo k pátému gólu Studánky, to když se prosadil Tomáš Diviš a upravil skóre na 5:1. V 80. minutě dokázali domácí přidat další a poslední zářez- To když se prosadil Martin Hladík a zvýšil tak na konečných 6:1. Domácí mužstvo tak po třech prohraných utkání v řadě konečně získalo body, které jsou pro ně ke konci podzimní části velmi důležité a udrželi se tak před jarní částí na čtvrtém místě tabulky. Fotbalisté Halže naopak trochu tabulkou padli dolů, ale i sedmá příčka je pro ně po podzimní části velmi příjemná.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Pavel Kotva: Domácí celek si šel za vítězstvím od začátku utkání, i když se výhra nerodila úplně lehce a chvíli jsme se museli i obávat.

TJ Čechie Halže
Filip Bedecs: Jedním slovem to byla dneska tragédie, pokusili jsme se s domácími do stavu 3:1 držet, po poločase se nám zranil nejlepší střelec Mrenka a už to nešlo.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
P. Sňozík [-] , M. Bureš [-] (46. R. Mráz [-] ) , T. Vlček [-] , D. Lončík [-] , L. Viterna [-] - P. Kotva [-] , D. Půža [-] , M. Hladík [-] , T. Diviš [-] (85. J. Černý [-] ) - J. Klesa [-] - M. Horáček [-]

TJ Čechie Halže
T. Černý [-] - M. Matoušek [-] , M. Soukup [-] , L. Kormoš [-] , T. Ježdík [-] , A. Herout [-] , J. Korda [-] , D. Karmazin [-] , R. Mrenka [-] (61. F. Bedecs [-] ) , L. Goubej [-] , K. Bauer [-]

ŽK: 71. A. Herout .
Počet diváků: 29. Rozhodčí: Majerčík Jaroslav - ČERNOVSKÝ Zbyněk (N), KAIZLER Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.