P. Braha 30.
1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Do Trpíst přijel lídr z Lomu, odvezl si další důležité body


Branky


30. P. Braha - 32. J. Bukva , 36. M. Stec , 47. M. Stec , 53. M. Stec
0

V Trpístech přivítali Lom, tým vedoucí celou soutěž a hrající v naprosté pohodě. Velkou zásluhu na konečném výsledku měl Martin Stec, který dokázal v utkání vstřelit hattrick. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Trpísty v první polovině soupeře zlobily, po poločase ale vedl Lom

Od začátku utkání se Trpísty snažily být soupoeři vyrovnaným soupeřem a minimálně šancemi se jim to dařilo. V 7. minutě se na hostujícího brankáře řítil Petr Uldrych, který nastřelil břevno. Poté se do šance dostával i hostující celek, ale bránu domácích nijak znatelně neohrozil. V další obrovské šanci se objevil domácí střelec po střely Roučky, který mířil svou střelou těsně vedle levé tyče. Lom sice lépe kombinoval, domácí celek se ale snažil bojovat, za což se dočkal vytouženého gólu.

 

Ve 30. minutě kopal přímý kop Robin Táborek, který našel hlavu Petra Brahy a ten otevřel tak skóre -1:0. Hosté opařeni gólem ale nebyli, o dvě minuty později se kopal přímý kop i na druhé straně. Ten lehce přizvedl domácí Rosťa Ludvík a střela Jana Bukvy tak skončila v bráně. 1:1. Před poločasovou pauzou ještě zaúřadoval nejlepší střelec Lomu Martin Stec, když si ve vápně zpracoval balon a vstřelil tak rozdílový gól na 1:2. Do konce poločasu se nic jiného nestalo a tak Lom do poločasu zvládl otočit skóre ve svůj prospěch. 

Druhá půle byla v režii hostů, dvakrát během šesti minut se trefil Stec

Druhou půli začlo rozhodně hostující mužstvo Lomu, už ve 47. minutě totiž dokázali vstřelit další gól. Střelcem nebyl nikdo jiný než Martin Stec a ten poslal tak svůj tým do dvoubrankového vedení. Když v 53. minutě zvládl Martin Stec završit hattrick a zvýšit tak na konečných 1:4 bylo po zápase. Hostující celek v druhé půli byl převážně na míči, výborně kombinoval a do utkání už domácí celek nepustil. Lom si tak v klidu připsal další tři body za vítězství v Trpístech a dál vévodí tabulce okresního přeboru. Naopak Trpísty se nachází jeden bod od sestupových příček. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Tomáš Čižmár: Do utkání jsme šlo s respektem, protože k nám přijel lídr soutěže. Do utkání jsme opět nastoupili v slepené sestavě, protože nám stále chybí klíčoví hráči. Hosté skvěle kombinovali a měli navrch. Byli minimálně o třídu lepší a zaslouženě dokráčeli ke třem bodům.Je vidět ,že hrají ve velké pohodě.




Sestavy


TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - L. Tomko [-] , R. Ludvík [-] , V. Roučka [-] , R. Vašák [-] (76. P. Kunc [-] ) , J. Wintrle [-] (70. T. Čižmár [-] ) , J. Hrubý [-] , P. Braha [-] , P. Uldrych [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-]

TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - M. Hanus [-] (28. J. Vopalecký [-] ) , D. Lintner [-] , M. Stec [-] , J. Krét [-] , M. Volka [-] , M. Pich [-] , A. Karas [-] , J. Bukva [-] , J. Bukva [-] , M. Rosokha [-]

ŽK: 16. R. Táborek , 26. V. Roučka - 29. J. Krét .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Valenta Martin - KUBAŠTA Stanislav (N), HORA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.