L. Pubrle 16.
M. Petraška 53.
T. Le 64. (vl.)
3:4p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník na svém hřišti přivítal Přimdu, zápas přinesl další remízu


Branky


16. L. Pubrle , 53. M. Petraška , 64. T. Le (vl.) - 45. P. Dvořák , 49. V. Tran , 85. M. Vokroj
0

Stříbro po prohře v Černošíně potřebovalo zabrat v domácím prostředí proti Přimdě, ze zápasu si ovšem odneslo pouze bod za remízu. Spokojenější z utkání rozhodně odešli hosté z Přimdy, kteří po výprasku, který uštědřili minulý týden Trpístům, získávají body i v utkání ve Stříbře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padly na obou stranách, do kabin se šlo za nerozhodného stavu

Do utkání vstoupilo lépe domácí mužstvo. Dokázalo si po centrech převážně z levé strany vytvářet šance, které ale nedokázalo proměnit. To vše trvalo do 16. minuty, právě po centru z levé strany se k hlavičce dostal Lukáš Pubrle a otevřel tak skóre utkání. 1:0. Domácím ale gól ke klidu nepomohl, začali hrát nakopávané, dlouhé balony a po lajně už hráli jen zřídka. To více vyhovovalo Přimdě, která se tak dostávala do šancí, kterým ovšem chybělo přesnější zakončení. Když už se blížil konec poločasu a vypadalo to, že domácí své vedení do poločasu udrží, přišlo podklouznutí domácího obránce a hostující Patrik Dvořák dokázal se štěstím prostřelit domácího gólmana. Poločas tak skončil nerozhodně 1:1.  

I druhý poločas skončil nerozhodně, ukázkový vlastenec si dal hráč Přimdy

Do druhého dějství vstoupilo lépe mužstvo Přimdy, Stříbrským se nedařilo dostat do hry, těžce drželi míč na svých kopačkách, což vedlo k druhému gólu Přimdy v utkání. Po přihrávce z malého vápna se ke střele dostal Van Duong Tran a poslal hosty do vedení 1:2. O krátkou chvíli později se podařilo srovnat domácímu celku, po centru se ve skrumáži v obraně nejlépe zorientoval Michal Petraška a upravil tak na 2:2. Utkání bylo nadále velmi vyrovnané, ovšem plné nepřesností a žádné tutovky z jedné ani druhé strany nepřicházely. Běžela 64. minuta, kdy po centru domácích krásně zavěsil do šibenice přimdský hráč Binh Le Thanh a poslal tak domácí do vedení-3:2. Domácí celek ovšem ani po tomto vstřeleném gólu nenašel klid, více hrál hostující celek, který se hnal za vyrovnáním. Po sérii faulů domácího celku, kdy hosté kolem vápna přímé kopy nezahráli, tak jak by potřebovali, se nakonec přece jen v 85. minutě trefil hostující Miroslav Vokroj a srovnal tak na konečných 3:3. 

Penalty zvládli lépe hosté, odváží si tak ze Stříbra dva body

Stříbrský Baník ze čtyř penalt trefil pouze jednu, dvakrát nastřelili tyč brankáře Přimdy a poté co se hosté dokázali trefit z penaltového puntíku třikrát si odváží dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Petr Žíla: Chtěli jsme se dostat z předposledního místa a dohrát tak podzim relativně v klidu, bohužel se nám to nepodařilo. Ze začátku se nám dařily centry ze stran a mohly jsme vést klidně 3:0. Nicméně soupeř po většinu času držel balon a my se museli spoléhat na rychlé brejky. Po gólu na 3:2 jsme zbytečně zalezly a soupeř bohužel těsně před koncem snížil. Penalty už byly jen loterie.




Sestavy


TJ Baník Stříbro B
M. Mikula [-] - M. Kovačka [-] (77. D. Brácha [-] ) , T. Mráček [-] , L. Pubrle [-] , F. Tesař [-] (46. V. Novák [-] ) , T. Barančík [-] , A. Němec [-] , L. Loula [-] , P. Žíla [-] (53. R. Průša [-] ) , K. Šaman [-] , M. Petraška [-]

TJ Tatran Přimda
J. Hlaváček [-] - M. Žurek [-] (37. M. Růžička [-] ) , V. Tran [-] , T. Le [-] , M. Vokroj [-] , T. Burda [-] , J. Karásek [-] , L. Teplárek [-] , J. Kotrc [-] , P. Dvořák [-] , J. Sopko [-]

ŽK: 71. L. Pubrle , 73. M. Kovačka , 78. T. Mráček - 67. P. Dvořák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sirový Václav - SMOLEK Pavel (N), VOKROJ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.