Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bleskový start přinesl Lázním další body


0

Lázeňský Sokol přivítal na svém stadionu Kostelec, který v posledních týdnech podává nevyrovnané výkony. Lázně dokázaly během dvaceti minut vést rozdílem tří branek a nakonec Kostelec odjel domů se šesti góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl čtyři branky

Lázeňský tým dokázal do utkání vstoupit nejlépe možným způsobem, když v 5. minutě dokázal otevřít skóre domácí Karel Praizler- 1:0. Lázeňští s ničím nezaháleli a hned o minutu později dokázali svůj náskok navýšit, to když se trefil Josef Nevařil a skóre bylo 2:0. Poté se hra vyrovnala a k míči se dostali i hosté. Ovšem jejich všechny šance končily převážně před vápnem domácího celku. Ve 20. minutě dostal do tříbrankového vedení Lázně Adam Kolář a utkání tak bylo pro Lázně velmi dobře rozehrané. Ve 28. minutě se o zdramatizování utkání postaral Jan Pešík, který tak snížil na 3:1. První poločas více zajímavého nepřinesl a tak domácí šli do kabin s dvoubrankovým rozdílem.  

Lázně během osmi minut vstřelilo další tři branky a zaslouženě získaly body

V druhém poločase si domácí drželi své vedení a v 60. minutě dokonce své vedení zvládli i navýšit. To se dokázal prosadit Pavel Hampapa a zvýšil tak na 4:1. O dvě minuty později zaúřadoval podruhé v utkání Adam Kolář a zvýšil už na 5:1. V 68. minutě pak po třech minutách strávených na hřišti dokázal na konečných 6:1 upravit střídající Jan Zábranský. Lázeňský celek si tak došel pro další důležitý body, po výhře ve Studánce bere tři body i proti Kostelci a drží se na třetím místě za Chodským Újezdem a Lomem. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kostelec
David Kolářský: Věděly jsme, že to v Lázních nebude nic jednoduchého, jelikož s nimi je to většinou o gól, co se týká výsledků. Lázně mají dobrý tým a hráli dobře. I přes výsledek, který vypadá dost jednoznačně, si myslím, že úplně špatnou partii jsme s nimi neodehrály. Jen jsme hrály maximálně po vápno a do šancí jsme se dostávaly jen sporadicky. Nezbývá než Lázním pogratulovat k vítězství, oklepat se z toho a jedeme dál.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - P. Hospodářský [-] , V. Kašpar [-] , J. Míšek [-] , P. Hampapa [-] , M. Pohlot [-] (65. J. Zábranský [-] ) , P. Rašín [-] (6. A. Kolář [-] ) , J. Nevařil [-] , K. Praizler [-] , M. Pohlot [-] (44. J. Sak [-] ) , F. Vacata [-]

TJ Sokol Kostelec
L. Lacman [-] - J. Pešík [-] , R. Průcha [-] , M. Kolářský [-] , D. Kolářský [-] , L. Honzík [-] (71. T. Bezdíček [-] ) , L. Florián [-] , R. Lokvenc [-] (45. P. Ryp [-] ) , O. Kuchár [-] , D. Nový [-] , L. Netrh [-]

ŽK: 32. A. Kolář , 43. J. Nevařil - 66. L. Honzík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kroupa Jiří - HROMKA Pavel (N), BEZVODA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.