Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Kostelec zabral, v utkání s Bezdružicemi získal tři body


Branky


0

Bezdružičtí do Kostelce přijeli bez svého kanonýra Lukáše Čady, za domácí se dvakrát střelecky prosadil Kuchár se Steinerem a určili tak vítěze utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla pět branek, domácí vedli 3:2

Oba celky vlétly do utkání aktivně, lepším byl ovšem domácí celek, což přetavil ve 14. minutě v první gól utkání. Za domácí se prosadil Ondřej Kuchár a otevřel tak skóre utkání - 1:0. Ovšem o osm minut později bylo v Kostelci srovnáno, to se k balonu dostal hostující Dominik Maroušek a srovnal tak na 1:1. Hostujícím radost ze vstřeleného gólu dlouho nevydržela, ve 27. minutě už se skóre měnilo znova, za domácí se prosadil Michal Steiner a zvýšil tak na 2:1. 

 

Domácí stejně jako v mnoha dalších utkáních nedokázali proměňovat velké šance, ovšem jen do 37. minuty, kdy se k míči dostal opět Ondřej Kuchár a zvýšil tak na 3:1. Hostujícímu celku se bohužel pro domácí celek ještě podařilo snížit na rozdíl jednoho gólu, když chvíli před poločasovým hvizdem skóroval Petr Holík a upravil tak skóre na 3:2. První poločas tak přinesl pět branek a druhý poločas sliboval ještě veliký boj o tři body.  

V druhé půli se hosté snažili se zápasem ještě něco udělat, ránu jim ale čtvrtým gólem zasadil Steiner

Po poločase to byl hlavně hostující celek, který se snažil zatlačit domácí mužstvo a vstřelit vyrovnávající gól. Ovšem dvě velké tutovky ztroskotaly na domácím Lukáši Lacmanovi, který v této fázi utkání domácím pomohl svými zákroky k neinkasování další branky. V 60. minutě přišel rozhodující okamžik utkání. K míči měl podruhé nejblíž Michal Steiner a dokázal tak zvýšit na konečných 4:2. Domácí celek si pak už své dvoubrankové vedení dokázal pohlídat, sami gól už taky nepřidali a tak získali další tři body do tabulky.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
David Kolářský: "V utkání jsme byli lepším celkem, ovšem opět jsme neproměnili několik šancí."




Sestavy


TJ Sokol Kostelec
L. Lacman [-] - L. Touš [-] (46. R. Průcha [-] ) , M. Steiner [-] , J. Pešík [-] , D. Nový [-] , L. Netrh [-] , O. Kuchár [-] (78. T. Bezdíček [-] ) , L. Florián [-] , M. Kolářský [-] , D. Kolářský [-] (67. R. Lokvenc [-] ) , L. Honzík [-] (67. P. Ryp [-] )

TJ Jiskra Bezdružice
P. Dvořák [-] - D. Škornička [-] , M. Dvořák [-] , J. Michalčák [-] , P. Holík [-] , P. Čapek [-] , V. Gábor [-] , N. Škornička [-] (63. Z. Burda [-] ) , D. Szegecs [-] , D. Maroušek [-] , S. Čada [-]

ŽK: 63. M. Kolářský , 66. D. Nový - 63. D. Maroušek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KOPÁČEK Ladislav - BEZVODA Václav (N), MAROUŠEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.