Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl kola se zrodil na Přimdě, Trpísty dostaly desítku


Branky


11. O. Malý , 25. J. Sopko , 27. T. Le , 48. J. Karásek , 50. J. Sopko , 59. T. Le , 70. V. Ovsjannikov , 76. J. Kotrc , 78. J. Kůst , 82. M. Vokroj - 4. R. Táborek
0

Hostující celek k utkání na Přimdě dorazil pouze v devíti lidech, tudíž bylo jasné, že příliš vyrovnaný fotbal se asi hrát nebude. Domácí celek dokázal vstřelit Trpístům deset gólů i přesto, že do vedení se překvapivě dostalo mužstvo hostí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty srazila rychlá červená karta, domácí vedli po půli o dvě branky

Hostující celek na Přimdě zaskočil úplně všechny, když se ve 4. minutě dostal do vedení. Levačkou dokázal překonat brankáře Václav Roučka a hosté tak překvapivě vedli 0:1. Domácí se snažili o rychlé srovnání, hosté ale efektivně bránili a zastavovali pokusy domácích. V 11. minutě se ale po rohovém kopu dokázal prosadit domácí Ondřej Malý a bylo srovnáno 1:1.

 

Hostující celek si ovšem vytvořil dobrou šanci, v které byl opět Roučka, domácí brankář ho ale tentokrát vychytal. V 15. minutě se do brejku dostal domácí útočník a René Táborek zatáhl za záchrannou brzdu, ovšem v podobě červené karty. Hosté tak na Přimdě od 15. minut hráli v osmi hráčích. Domácí mužstvo od té doby mělo hodně navrch, na další branky už se jen čekalo. V rozmezích dvou minut dokázala Přimda se trefit hned dvakrát, poprvé to byl Jan Sopko, v zápětí po něm se trefil Binh Le Thanh. Do poločasu tak domácí navýšili náskok na 3:1.

Domácí vstřelili v druhé půli sedm branek

O druhé půli domácí naběhli stejně jako první poločas ukončili. V 48. minutě se trefil Jiří Karásek, v 50. minutě se potom podruhé v zápase trefil Jan Sopko a zvýšil už tak na 5:1. V 59. minutě již domácí vedli o pět gólů, to když znovu skóroval Binh Le Thanh. Za zmínku hostů stojí jen ojedinělá šance, kdy v 68. minutě poslal Roučka do samostatného úniku Tomáše Čižmára, ten ovšem brankáře domácích neprostřelil. A tak v 70. minutě opět zaúřadovali domácí, tentokrát se prosadil Vjačelsav Ovsjannikov. 7:1. Když se v 76. minutě trefil Jindřich Kotrc a o dvě minuty později ještě Jaroslav Kůst, skóre už bylo 9:1. Potupnou desítku ještě pár minut před koncem přece jen dovršil svoji brankou Miroslav Vokroj. Domácí tak v utkání s Trpísty dokázali zvítězit vysoko 10:1. Nutno ovšem podotknout, že hosté dohrávali utkání s 8 hráči a některým už v průběhu utkání docházely i všechny síly. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Trpísty
Tomáš Čižmár: Na utkání jsme docestovali v 9 hráčích, navíc do nepříznivých podmínek. Na začátku utkání jsme s domácími drželi krok, ovšem po vyloučení už měli domácí jasně navrch.



Sestavy


TJ Tatran Přimda
J. Hlaváček [-] - D. Ferdinandy [-] (71. J. Kotrc [-] ) , M. Růžička [-] , M. Vokroj [-] , T. Burda [-] , J. Karásek [-] , T. Le [-] , L. Teplárek [-] , O. Malý [-] (46. V. Ovsjannikov [-] ) , P. Dvořák [-] (46. V. Tran [-] ) , J. Sopko [-] (60. J. Kůst [-] )

TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - - T. Čižmár [-] , V. Roučka [-] , R. Vašák [-] , J. Wintrle [-] , J. Hrubý [-] , P. Braha [-] , P. Uldrych [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-]

ŽK: 77. J. Karásek . ČK: 15. R. Táborek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Liškutín Antonín - VOKROJ Miloslav (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.