Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí překvapivě ztratili, všechny body odvezli fotbalisté Halže


Branky


0

Domácí Černošín byl před domácím utkáním s Halží mírným favoritem. Do utkání vstoupil dobře, ovšem v druhém poločase zaúřadoval hattrickem hostující René Mrenka a zajistil tak hostům tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí kontrolovali v prvním poločase hru, po poločase o gól vedli

Domácí vletěli do utkání velice dobře, první čtvrthodinu kontrolovali hru z čehož vzešel i první gól utkání. Jan Solový po svém centru našel krásně ve vápně Tomáše Vondraše, který si míč zpracoval a brankáři hostů edal žádnou šanci- 1:0. Černošínský celek po prvním zásahu kontroloval a zklidnil hru a byl lepším týmem. Ve 33. minutě zakončil individuální akci Dominik Bláha a poslal domácí do dvoubrankového vedení. 2:0. Domácí fotbalisté poté polevili a fotbalisté hráli každý sám na sebe, což se jim příliš nevyplatilo. Ve 40. minutě totiž dokázali hosté snížit po gólu Aleše Herouta - 2:1. Do konce prvního poločasu se více nestalo, domácí celek byl v prvním dějstvím lepším týmem z čehož bylo vedení 2:1.

V druhém poločase řádil Mrenka, který vsítil hattrick

Do druhého poločasu se snažil domácí celek vstoupit stejně jako do prvního, což se jim příliš nevydařilo, protože hned v 51. minutě dokázal prvním zásahem v utkání srovnat na 2:2 René Mrenka. O šest minut později dokázal hostující střelec využít zaváhání v domácí obraně a dokázal otočit utkání ve prospěch hostujícícího celku- 2:3. Domácí celek třetí gól hostů položil do kolen, snažili se s utkáním ještě něco udělat, ovšem dlouhé nakopávané míče k žádné slibnější akci nevedly a gól se tak domácím již vsítit nepodařilo. V 78. minutě tak přišlo rozhodnutí hostujícího celku. René Mrenka po třetí dokázal zavěsit do domácí branky a zkompletoval tak v utkání hattrick 2:4. Po zbytek utkání už hosté kontrolovali hru a udrželi tak dvoubrankové vedení a z Černošína si tak překvapivě odvezli všechny tři body. 

Nejlepší hráč domácího celku: Radek Drozda

Nejlepší hráč hostujícícho celku: René Mrenka

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: Máme skvělou partu v kabině, která na tréninku maká. Bohužel to nedokážeme prodat do utkání. První poločas byl z naší strany skvělý, ovšem po inkasovaném gólu jsme nedokázali dát finální přihrávku a vytvořit si tak šanci na vstřelení dalších gólů, což nás stálo tři body.

TJ Čechie Halže
Filip Bedecs: První poločas jsme byli rádi, že to skončilo 2:1. Černošín byl ve všech směrech lepší. O poločase jsme si něco řekli a druhý poločas už byl v naší režii, otočili jsme výsledek a kontrolovali hru



Sestavy


TJ Sokol Černošín
A. Kozelka [-] - R. Panuška ml. [-] , T. Klepsa [-] , L. Melich [-] (78. Z. Géczy [-] ) , J. Kubovský [-] (67. K. Skoumal [-] ) - J. Šedivý [-] (65. M. Červený [-] ) , R. Drozda [-] , J. Solový [-] , T. Vondraš [-] - V. Turek [-] , D. Bláha [-] (84. M. Kundrát [-] )

TJ Čechie Halže
T. Černý [-] - M. Trefilík [-] , A. Herout [-] , R. Mrenka [-] , K. Bauer [-] , J. Typovský [-] , M. Matoušek [-] , T. Ježdík [-] , L. Kormoš [-] (90. F. Bedecs [-] ) , D. Karmazin [-] , J. Korda [-]

ŽK: 34. D. Bláha - 30. T. Ježdík , 83. L. Kormoš .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - TUREK Vladimír (N), PÝCHA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.