3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohemce to trvalo, ale dočkala se


Branky


0

Za celý první poločas se tři desítky diváků, kterým nevadilo větrné počasí, gólů nedočkaly. Až po přestávce se kaznějovská rezerva začala trefovat do černého a vystřílela si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ach, ty nepřesnosti. Tak by se dal shrnout první poločas utkání mezi rezervami Kaznějova a Žihle. Domácí hráči na hřišti jednoznačně kralovali, ale vinou špatné předfinální a finální fáze musei skousnout bezgólové skóre.

 

Se změnou stran se změnila i přesnost Kaznějovských, což s sebou brzy přineslo i ovoce. V 56. minutě poslal svůj tým do vedení Jan Valenta a chvíli po něm se prosadil i Jan Vondráček. Čtvrt hodiny před koncem se gólu dočkal i Hráč zápasu Martin Polívka a stanovil konečné skóre na 3:0.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov B
Vedoucí Lukáš Kopecký: „První poločas jsme měli více šancí, ale byly tam z naší strany nepřesnosti. Po změně stran jsme se už začali trefovat a bylo jasno. Líbil se mi Martin Polívka v útoku.“




Sestavy


FK Bohemia Kaznějov B
P. Holeček [-] - M. Polívka [-] (80. M. Kozlík [-] ) , J. Pašek [-] , V. Vašíček [-] (78. O. Hrdlička [-] ) , J. Vondráček [-] , D. Pojer [-] , J. Beránek [-] , M. Fait [-] (73. P. Holeček [-] ) , J. Kiss [-] (73. T. Kozlík [-] ) , J. Valenta [-] , L. Baloun [-]

TJ Slavoj Žihle B
J. Huček [-] - A. Worzischek [-] , J. Hána [-] , F. Hořejší [-] , D. Kunt [-] , J. Sedlák [-] , O. Čapek [-] , Z. Vukliševič [-] , L. Meiner [-] , J. Kubíček [-] , J. Skalník [-]

ŽK: 58. V. Vašíček , 65. J. Beránek , 74. J. Valenta , 87. O. Hrdlička - 45. L. Meiner .
Hráči zápasu: M. Polívka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Orlík Vladimír - BUCHTELÍK Lukáš (N), CHEJLAVA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.