2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice zvládly zápas v Blatnici, na vítězství se ale nadřely


Branky


0

Papírový favorit zvítězil na půdě Blatnice a i nadále se drží na předních příčkách okresního přeboru. Žádná procházka růžovým sadem to však pro Mladotické nebyla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sokolové vkročili do zápasu na hřišti Blatnice tím nejlepším možným způsobem a od šesté minuty díky brance Tomáše Randy vedli. Blatničtí ale potvrdili zlepšující se výkony a po půlhodině hry Davidem Tětkem srovnali na poločasových 1:1.

 

O vítězi se nakonec rozhodlo v 71. minutě, když na 3:1 z pohledu Mladotic zvyšoval Zdeněk Slach. Navázal tak na Jakuba Koláře, který se trefil o třináct minut dříve. Domácím nepomohla ani rychlá odpověď Hynka Kulhánka, ve zbytku zápasu totiž Koudele a spol. už těsné vedení uhlídali.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mladotice
Vedoucí Zdeněk Kučera: „Hodně vyrovnaný zápas. Byli jsme v dost kombinované sestavě, takže jsme za vítězství rádi. Hrál se průměrný fotbal ovlivněný obrovským větrem. Vyzdvihl bych předstopera Ondru Šimla a levého záložníka Tomáše Randu.“



Sestavy


TJ Slovan Blatnice
P. Filip [-] - J. Mestl [-] (46. J. Rolník [-] ) , D. Šindelář [-] (58. T. Karban [-] ) , D. Tětek [-] , M. Greif [-] , Z. Kasl [-] , D. Hauer [-] (76. M. König [-] ) , M. Šejba [-] (46. P. Haisman [-] ) , J. Fišer [-] , H. Kulhánek [-] , D. Kojnok [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - V. Sebránek [-] (46. J. Kolář [-] ) , O. Šiml [-] , P. Krejčí [-] , D. Urban [-] , Z. Slach [-] , P. Novotný [-] , T. Randa [-] , O. Krofta [-] , T. Mudra [-] (52. S. Tureček [-] ) , T. Kučera [-]

ŽK: 24. M. Greif , 26. M. Šejba - 43. P. Novotný , 81. Z. Slach .
Hráči zápasu: T. Randa , O. Šiml .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.