Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:00

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas plný obratů vyzněl pro Všeruby


Branky


0

Venku se hráčům Všerub zkrátka daří. S rezervou Žihle se sice pořádně natrápili, tři body ale získat dokázali. I díky dvěma trefám Rudolfa Heráka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všerubské poslal do vedení po dvaceti minutách hry Rudolf Herák, hosté ale vedení do konce poločasu neudrželi. Dvě minuty před vypršením první pětačtyřicetiminutovky skóroval Lukáš Meiner!

 

Domácí do druhého dějství vyslali náhradníky Hořejšího a Otcovského, obrat ve skóre ale zařídil jiný hráč, a to Zdeněk Vukliševič. Radost však Slavoji nevydržela dlouho, po třech minutách přišla blesková odpověď Rudolfa Heráka!

 

Další otočku ve skóre zajistil Martin Mašek, který vystřelil hostujícímu celku tři body. Béčko Žihle tak spadlo na předposlední místo tabulky. 



Ohlasy k zápasu



SK Všeruby
Záložník Rudolf Herák: "Přijel jsem až po deseti odehraných minutách, ze začátku jsme snad hráli v osmi lidech (smích). Žihle hrála hodně dobře, měla spoustu šancí. V prvním poločase nedala snad sedm loženek. Byla to chyba jejích útočníků. Pak už jsme se chytli i my, když se už hrálo deset na deset. Dobrý zápas, ale domácí mohli v prvním poločase rozhodnout. S výsledkem jsem spokojen."



Sestavy


TJ Slavoj Žihle B
J. Huček [-] - D. Kunt [-] , D. Jelínek [-] , O. Čapek [-] , Z. Vukliševič [-] , L. Meiner [-] , F. Půta [-] (46. R. Otcovský [-] ) , J. Kubíček [-] , J. Skalník [-] , J. Růžička [-] , V. Churavý [-] (46. F. Hořejší [-] )

SK Všeruby
J. Hyrát [-] - D. Tureček [-] , M. Mašek [-] , M. Hodina [-] , J. Jendek [-] , V. Greiner [-] , L. Černý [-] , M. Löwy [-] , V. Tyr [-] , R. Herák [-] , J. Herák [-]

ŽK: 66. J. Růžička , 66. J. Skalník , 76. L. Meiner - 72. V. Greiner , 83. V. Tyr .
Hráči zápasu: R. Herák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NESVADBA Karel - CHEJLAVA Michal (N), KARLOVEC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.