5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov uvařil Křelovicím pěkně pálivou Polívku


Branky


12. M. Polívka , 26. M. Polívka , 56. M. Polívka , 81. D. Pojer , 88. J. Beránek (p.)
0

Domácí fotbalista Martin Polívka se proti Jiskře blýskl hattrickem a nasměroval Bohemii za ziskem třech bodů. Díky nim se tak Kaznějov vyšplhal v tabulce právě před jeho soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouze ve dvanácti lidech přijely Křelovice do Kaznějova. Už to naznačovalo, že je nebude čekat nic lehkého. Zato domácí Martin Polívka nenaznačoval, nýbrž konal. Ve 12. minutě otevřel skóre, aby za necelou čtvrthodinu svůj gólový účet zdvojnásobil.

 

A kulinářská show pokračovala i ve druhém poločase. V 56. minutě Martin Polívka dokončil hattrick a definitivně zardousil všechny křelovické naděje! V poslední desetiminutovce ho pak ještě podpořili Daniel Pojer s Jiřím Beránkem, kteří tak stanovili konečné skóre na 5:0 pro Bohemku.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov B
Vedoucí Lukáš Kopecký: "V zápase s Křelovicemi jsme podali perfektní soustředěný výkon. Soupeře jsme nepustili k ničemu. Vyzdvihl bych gólmana Petra Holečka, který zachytal opravdu perfektně, a středního záložníka Martina Brejníka."

TJ Jiskra Křelovice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Jiskra Křelovice: "V první půli jsme měli pár pěkných brankových příležitostí, bohužel jsme je neproměnili a soupeř nás potrestal ze dvou rychlých akcí. Druhý poločas z naší strany nebyl vůbec vydařený, byl to jeden z nejhorších poločasů, co jsme letos odehráli."



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov B
P. Holeček [-] - M. Polívka [-] (74. T. Kozlík [-] ) , V. Vašíček [-] , J. Vondráček [-] (61. O. Hrdlička [-] ) , M. Brejník [-] , D. Pojer [-] , J. Beránek [-] , M. Fait [-] , J. Kiss [-] , J. Valenta [-] , M. Vavřička [-]

TJ Jiskra Křelovice
A. Mayer [-] - J. Musil [-] , T. Blažek [-] , J. Zeman [-] , D. Bízek [-] , P. Rabada [-] , V. Komárek [-] (74. J. Dražský [-] ) , Z. Tabaček [-] , L. Kyprý [-] , P. Kříž [-] , J. Gengel [-]

ŽK: 41. M. Fait , 41. J. Kiss - 43. J. Musil .
Hráči zápasu: P. Holeček , M. Polívka , M. Brejník .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRAUZ Jan - VEJVODA Martin (N), HÁJEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.