2:1
(0:0)
48. D. Kunt
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnici stačilo dvacet minut na obrat, slaví první vítězství


Branky


71. D. Kojnok , 86. M. Greif - 48. D. Kunt
0

Šest desítek diváků vidělo branky až po změně stran. Béčko Žihle se dostalo do vedení, Slovan se však nevzdal a v závěrečné dvacetiminutovce dokázal skóre otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Platonická převaha

Do zápasu vkročili mnohem lépe domácí hráči, jenže si nedokázali poradit s obranným valem rezervy Žihle. Celý první poločas tak vypadal prakticky stejně - Slovan dobýval a Žihle čekala na brejky. K těm se také dostala, ale dogólového konce žádný z nich nedotáhla.

Obrat v závěru

Zkraje druhého poločasu nevyužili domácí jasnou tutovku, a tak znovu jen litovali zahozené šance. Navíc se do vedení dostali paradoxně hosté, když se ve 48. minutě prosadil Daniel Kunt

 

Převaha blatnického Slovanu byla postupem času ještě zřetelnější, stále však chyběla častější střelba na gólmana Nováka. Hráči Blatnice se však nevzdali a v 71. minutě se po rohovém kopu hlavou z malého vápna trefil David Kojnok!

 

Čtyři minuty před koncem dokonali domácí obrat, ve skrumáži se nejlépe zorientoval Michal Greif a vystřelil Blatnici první vítězství v sezóně! 

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Blatnice
Vedoucí Oldřich Karas: "V prvním poločase jsme měli platonickou převahu. Sice jsme osmdesát procent času měli balón na noze my, ale nestříleli jsme na bránu. Hosté šli po našich chybách asi třikrát do přečíslení, ale nic nevyužili. Po změně stran jsme nedali stoprocentní šanci a soupeř dal prakticky z protiútoku na 0:1. Kluci pak zabrali ještě víc a otočili zápas, zaplať pánbůh. Líbil se mi hostující Čepek, byl hodně vidět. Od nás se mi líbil pravý bek Míra Šejba, hrál první zápas za áčko a zvládl ho. Za bojovnost ale chválím všechny."




Sestavy


TJ Slovan Blatnice
P. Filip [-] - D. Šindelář [-] (73. T. Karban [-] ) , J. Mestl [-] (52. P. Haisman [-] ) , P. Liškutín [-] , M. Greif [-] , J. Fišer [-] , D. Hauer [-] , M. Šejba [-] , J. Rolník [-] , H. Kulhánek [-] , D. Kojnok [-]

TJ Slavoj Žihle B
V. Novák [-] - D. Kunt [-] , O. Čapek [-] , V. Churavý [-] , J. Hána [-] , V. Fink [-] , J. Huček [-] , J. Kubíček [-] , J. Skalník [-] , J. Tiesl [-] , F. Hořejší [-]

ŽK: 69. H. Kulhánek , 82. P. Haisman - 62. J. Skalník , 77. O. Čapek , 85. J. Tiesl .
Hráči zápasu: M. Šejba - O. Čapek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - KAFKA Václav (N), TRYLČ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.