Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Kaznějova odmítlo dotáhnutí se na popředí soutěže


Branky


0

První poločas naznačil, že se po zápase budou body stěhovat do Bezvěrova. Když se po změně stran podruhé trefil Hořejší, bylo jasno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po počátečním oťukávání se dostali do sedla hosté z Bezvěrova, kteří také ve 25. minutě otevřeli Josefem Šmorancem skóre zápasu. Devět minut poté lovil brankář Holeček míč ze své sítě podruhé, tentokrát po pokusu Zdeňka Hořejšího.

 

Bohemia se nedostala do správného tempa ani po změně stran a Bezvěrovští udeřili potřetí, znovu zásluhou Zdeňka Hořejšího. Sázavan zbylých pětatřicet minut duelu bez problému dohrál a domů si odvezl všechny body.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov B
Vedoucí Lukáš Kopecký: "Hrál se celkem vyrovnaný zápas, ale Bezvěrov měl zkrátka větší chuť do hry. V prvním poločase dal soupeř dvě branky a bylo de facto po fotbale. Nikoho vyzdvihovat nebudu, protože si to nikdo od nás z týmu nezaslouží. Hráči se na to víceméně vyprdli."




Sestavy


FK Bohemia Kaznějov B
P. Holeček [-] - T. Toncar [-] (39. M. Kozlík [-] ) , J. Pašek [-] , P. Holeček [-] (80. L. Kopecký [-] ) , J. Beránek [-] , M. Brejník [-] , O. Hrdlička [-] , M. Fait [-] , L. Baloun [-] , J. Valenta [-] , M. Vavřička [-]

TJ Sázavan Bezvěrov
M. Beran [-] - J. Šmoranc [-] , P. Šulc [-] , R. Kozák [-] , P. Šulc [-] (46. V. Hlavatý [-] ) , M. Novák [-] , T. Adamický [-] , J. Šulc [-] , J. Petrů [-] , M. Hejkal [-] , Z. Hořejší [-]

Hráči zápasu: Z. Hořejší .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - VEJVODA Martin (N), RADA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.