Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líně v devítigólové přestřelce ukořistily první výhru


Branky


9. S. Schejbal , 37. J. Šiman (p.) , 78. J. Šiman , 79. S. Schejbal - 18. D. Dudík , 33. D. Dudík , 45. M. Janča , 54. V. Zítka , 72. V. Zítka
0

Pořádný nášup vidělo necelých osm desítek diváků v utkání Zbůchu a Líní. V zápase se hned čtyři fotbalisté prosadili dvakrát!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první se z branky radovali domácí, když se už po osmi minutách hry prosadil Stanislav Schejbal. Baníkovský souboj za pár minut vyrovnal Dušan Dudík a znovu se začínalo od nuly.

 

Po půlhodině hry odstartoval svým druhým gólem Dušan Dudík smršť, která přinesla ještě další dvě změny skóre. Nejprve proměnil pokutový kop domácí Jan Šiman a pár sekund před koncem poločasu vrátil Líním vedení Marek Janča.

 

Málokdo by řekl, že se jednalo o duel dvou týmů z chvostu tabulky. Vstup do druhého poločasu vyšel hostům, kteří v 54. minutě Vladimírem Zítkou odskočili do dvoubrankového vedení. Tentýž hráč poslal svůj tým za dalších dvacet minut do trháku a zdálo se, že je rozhodnuto.

 

Jenže Zbůch se nevzdal a Jan Šiman se Stanislavem Schejbalem v rozmezí několika desítek vteřin snížili manko domácích na pouhou jednu branku! Ač se v závěrečných minutách Líně vyloženě bránily, gólu na 5:5 se diváci už nedočkali.

 

Hosté tak slaví svou první výhru v sezóně a na Zbůch ztrácí už jen jeden bod.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch
Oficiální facebook klubu TJ Baník Zbůch: "Od začátku to ale na hřišti vypadalo jinak, jedna šance za druhou, tvrdé souboje. Už v deváté minutě se poprvé měnilo skóre. Šiman ze své poloviny dlouhou, křížnou přihrávkou na hranici vápna našel Schejbala a ten zkušeně hrudníkem přehodil brankáře. Líně ale hráli aktivně, hrozili z protiútoků ale hlavně měli zkušeného Dudíka, který dvěma brankami otočil vývoj zápasu. O pět minut později si pro penaltu došel Standa Schejbal a Šiman s přehledem srovnal. Těsně před poločasem ale vrátil vedení Líním Marek Janča. Domácí jako by rezignovali, hra byla bez chuti, nápadu, přesnosti. Líně toho využili a Zítka dvěma brankami upravil skóre na 2:5. Naději pro domácí ještě vykřesal Šiman, když si narazil s Vladařem a zavěsil k levé tyči. Přidali jsme na bojovnosti a o pár minut později z přímého kopu snížil Schejbal už na 4:5. Ze závěrečného tlaku jsme bohužel už nedokázali vykřesat další branku a tak prohráváme derby 4:5. V zápase nám bohužel hořela obrana a podpora útočníků. Do dalších zápasů musíme zapracovat na disciplíně, bojovnosti a větší vůli po vítězství."




Sestavy


TJ Baník Zbůch
Š. Chrien [-] - S. Schejbal [-] , L. Vladař [-] , J. Šiman [-] , R. Pfeifer [-] , J. Hrdlička [-] , J. Hrdlička [-] (75. Z. Kopček [-] ) , T. Bártek [-] , M. Klečka [-] (60. D. Hájek [-] ) , M. Netušil [-] , D. Lorenc [-]

TJ Baník Líně
O. Zítka [-] - D. Dudík [-] , M. Janča [-] (73. J. Špaček [-] ) , M. Vágner ml. [-] , J. Tycar [-] , T. Aschenbrenner [-] , V. Zítka [-] , M. Kuna [-] (83. A. Fekete [-] ) , M. Dudík [-] , P. Staškovič [-] , T. Šoul [-]

ŽK: 45. M. Netušil , 66. R. Pfeifer , 85. J. Šiman .
Hráči zápasu: S. Schejbal , J. Šiman - D. Dudík , V. Zítka .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - SPILLER Richard (N), BERAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.