0:4
(0:3)
17. R. Herák
27. P. Mach
29. V. Tyr
89. J. Hyrát (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všeruby vezou body z Křelovic, jasno bylo po poločase


Branky


17. R. Herák , 27. P. Mach , 29. V. Tyr , 89. J. Hyrát (p.)
0

Tři ze čtyř gólů vstřelili hosté už během první půlhodiny a stanovili tak pevné základy pro své další vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtvrthodinu všerubským nájezdníkům trvalo, než překonali křelovickou defenzivu. Pak se však trefil záložník Rudolf Herák a připsal si už svou osmou branku v sezóně!

 

Rozhodující momenty přišly v rozmezí 27. a 29. minuty. Nejprve se totiž prosadil Petr Mach, na kterého po pár vteřinách navázal Václav Tyr a v podstatě utnul všechny naděje Jiskry.

 

Po změně stran si hosté pohodlně hlídali své třígólové vedení a nikam se už ani sami nehnali. Přece jen se ale skóre ještě změnilo – minutu před koncem proměnil nařízenou penaltu brankář Jan Hyrát a upravil na 0:4.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu



SK Všeruby
Rudolf Herák: "Neměli jsme nikoho na střídání, nakonec dorazili dva kluci z béčka, aspoň že tak. Úvod jsme pochytili a měly jsme krásné akce. Hned z první jsem dal gól, po další přidal Mach gól hlavou. Za chvilinku vypíchl Venca Tyr míč stoperovi a šel sám na bránu - 3:0. Čtvrtou branku jsme dali na konci z penalty. Křelovice vypustily střed, v něm jsme převládali."



Sestavy


TJ Jiskra Křelovice
A. Mayer [-] - J. Zeman [-] , D. Bízek [-] , L. Strnad [-] (69. J. Dražský [-] ) , M. Košan [-] , P. Rabada [-] , V. Komárek [-] , Z. Tabaček [-] , L. Kyprý [-] , P. Kříž [-] , J. Gengel [-]

SK Všeruby
J. Hyrát [-] - D. Tureček [-] , L. Černý [-] , M. Löwy [-] , V. Študlar [-] , S. Pašek [-] , M. Oulík [-] , V. Tyr [-] (86. A. Salák [-] ) , P. Mach [-] , R. Herák [-] , J. Herák [-]

ŽK: 60. V. Komárek , 86. P. Kříž , 88. J. Zeman - 41. V. Študlar , 54. P. Mach .
Hráči zápasu: R. Herák , J. Hyrát .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Václav - HÁJEK Karel (N), ČERVENKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.