0:7
(0:3)
24. E. Eger
28. P. Eger
42. P. Eger (p.)
61. M. Lakó
65. M. Mižár
70. P. Eger
77. E. Eger
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Egerové zničili lídry z Mladotic


Branky


24. E. Eger , 28. P. Eger , 42. P. Eger (p.) , 61. M. Lakó , 65. M. Mižár , 70. P. Eger , 77. E. Eger
0

Patrik a Erik Egerovi si v Mladoticích otevřeli střelnici a výsledkem byl nakonec pořádný debakl. Úněšov nadělil domácím sedmičku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S absencí trojlístku ze základní sestavy se musel potýkat mladotický celek a na hřišti to bylo znát. Úněšovští svého soupeře převálcovali, větší chutí a nasazením jednoznačně ukázali, že si odvezou body.

 

Demolici ale začali „až“ ve 24. minutě, když se trefil Erik Eger. Za chvíli ho napodobil Patrik Eger, který ještě do poločasu stihl přidat další gól, tentokrát pro změnu z penalty.

 

Po změně stran se obraz hry nezměnil. Hladoví hosté si se Sokolem pohrávali a bylo jen otázkou, na jakém čísle se počet úněšovských gólů zastaví. Egerovské hody narušili Martin Lakó a Marek Mižár, pak se ale znovu pokračovalo v zajetém trendu.

 

V 70. minutě dokonal Patrik Eger hattrick a zvýšil už na 0:6, střelecké hody poté ještě zvýraznil svým druhým gólem v utkání Erik Eger. V jednoznačném utkání si tak hosté vystříleli šťastnou sedmičku. Mladotice ztratily první body v sezóně, a to ve velkém stylu.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Vedoucí Zdeněk Kučera: „Soupeř byl jednoznačně lepší. Chyběli nám tři hráči ze základu, ale na to se nechci vymlouvat. Hosté byli lepší, měli větší chuť na vítězství. Zasloužená výhra Úněšova.“




Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - P. Krejčí [-] , T. Kučera [-] , T. Mudra [-] (74. M. Široký [-] ) , D. Urban [-] , Z. Slach [-] (68. S. Tureček [-] ) , P. Novotný [-] , T. Randa [-] (77. J. Krejčí [-] ) , O. Krofta [-] , O. Šiml [-] , F. Krofta [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - Z. Hlous [-] , T. Janda [-] , M. Hlous [-] - D. Randa [-] , M. Lakó [-] , M. Mižár [-] - J. Šebek [-] (75. E. Paulfranz [-] ) , P. Eger [-] (84. F. Kovařík [-] ) , E. Eger [-] - P. Nechutný [-]

ŽK: 27. P. Krejčí , 30. T. Kučera , 50. D. Urban - 33. D. Randa , 37. E. Eger , 54. Z. Hlous .
Hráči zápasu: P. Eger , E. Eger .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: REIPRICH Václav - HAUZNER Jiří (N), MIŽÁR Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.