Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Schejbalův hattrick Baníku nestačil


Branky


0

Zápas jako na houpačce odehráli fotbalisté Bezvěrova a Zbůchu. Hlavním střelcem byl hostující Schejbal, jenže ani ten nepomohl Baníku k zisku bodů, jelikož chvilku před koncem rozhodl domácí Prchal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V posledním zápase šestého kola se střetly dva týmy ze spodních pater tabulky. To jim ale nebránilo, aby příchozím divákům ukázaly pěknou gólovou přestřelku.

 

Tu začal v 5. minutě domácí Tomáš Adamický, na kterého takřka ihned zareagoval Stanislav Schejbal z Baníku. Bláznivý začátek pak korunoval po necelých deseti minutách hry Tomáš Petrů. I na tento gól našli hosté odpověď, znovu zásluhou Stanislava Schejbala.

 

Vstup do druhého poločasu se mnohem více povedl Sázavanu a Jaroslav Prchal poslal domácí opět do vedení. S přibývajícím časem se do sedla dostal Zbůch a jeho tlak vyvrcholil v 71. minutě, když se Stanislavu Schejbalovi povedlo zkompletovat hattrick.

 

Poté došlo na lámání chleba. Hosté svého soupeře mačkali a vytvořili si hned několik gólových příležitostí, které však zůstaly neproměněny. A tak přišel trest v 84. minutě, který proměnil Jaroslav Prchal v rozhodující gól zápasu.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Zbůch
Jan Hrdlička: „První poločas byl vyrovnaný. Byly tam chyby na obou stranách. Po změně stran měl navrch Bezvěrov, postupem času jsme ale převzali iniciativu my. Chvíli před koncem jsme ale bohužel dostali gól na 4:3. Byl to zápas jako na houpačce. Nevyužili jsme své šance a pak zápas ztratili.“



Sestavy


TJ Sázavan Bezvěrov
J. Kubínek [-] - P. Šulc [-] , P. Šulc [-] , T. Adamický [-] (76. P. Bubník [-] ) , M. Novák [-] , M. Hejkal [-] , J. Šulc [-] , T. Petrů [-] , J. Petrů [-] , Z. Hořejší [-] , J. Prchal [-]

TJ Baník Zbůch
Š. Chrien [-] - D. Lorenc [-] , M. Netušil [-] , J. Šiman [-] , J. Hrdlička [-] , S. Schejbal [-] (76. C. Dalakov [-] ) , R. Pfeifer [-] , T. Bártek [-] , M. Klečka [-] (63. P. Bufka [-] ) , L. Vladař [-] (25. J. Veselý [-] ) , J. Hrdlička [-]

ŽK: 43. T. Adamický .
Hráči zápasu: J. Prchal - S. Schejbal .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - METLICKÝ Marek (N), SPILLER Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.