Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedenáct! Všeruby nadělovaly, tři hráči vstřelili hattrick


Branky


2. J. Herák , 7. V. Tyr , 17. V. Tyr , 30. V. Tyr , 42. R. Herák , 47. P. Mach , 52. S. Pašek , 64. J. Herák , 66. R. Herák , 85. R. Herák , 88. J. Herák - 15. T. Toncar
0

U Heráků se bude slavit. Jakub i Rudolf vstřelili do sítě Bohemie Kaznějov po třech gólech a pomohli tak k demolici 11:1. Probudil se i domácí Tyr, který se zapsal do střelecké listiny poprvé v sezóně, a hned také třemi brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět v prvním

Tak to byla kanonáda, Všeruby nadělily jedenáct gólů do sítě kaznějovské rezervy! Domácí na nic nečekali a začali svou show hned ve druhé minutě, když se trefil kapitán Jakub Herák. Chvíli po něm se prosadil i Václav Tyr a už začínalo být jasné, kam utkání sklouzne.

 

Kaznějovské béčko sice snížilo po necelých patnácti minutách hry, když domácí defenziva zaspala a rychlý protiútok proměnil Tomáš Toncar v kontaktní gól. Ten Všerubské probudil a za sto dvacet vteřin lovil brankář Holeček míč potřetí, znovu zásluhou Václava Tyra.

 

Ve třicáté minutě se Václavu Tyrovi podařilo zkompletovat hattrick a do konce poločasu ještě jeden gól přidal Rudolf Herák

Šest ve druhém

Kdo si myslel, že se domácí spokojí s pětkou, šeredně se mýlil. Do střelecké listiny se chvíli po změně stran zapsali také Petr Mach a Stanislav Pašek!

 

Od 64. minuty se trefovali už jen bratři Herákové. Nejprve se podruhé v utkání trefil Jakub a za chvíli i Rudolf. V poslední desetiminutovce si pořadí oba bráchové vyměnili a zkompletovali hattrick. Nejprve tedy Rudolf v 85. minutě a tři minuty po něm také Jakub!

 

Všeruby si proti mladému týmu rezervy Kaznějova zatrénovaly a pobavily osm desítek příchozích fanoušků. Navíc poskočily na třetí místo tabulky, Bohemka pro změnu upravila svou bilanci na 2-2-2.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu


SK Všeruby
Záložník Rudolf Herák: „Byl to pro nás hrozně jednoduchý zápas. Soupeř nás moc neprověřil. Hráči Kaznějova byli hodně mladí, netuším, kdo za ně hrál. Minulý rok jsme u nich nastoupili proti úplně jinému soupeři. Tento zápas bych spíš nazval takovým tréninkem. Venca Tyr konečně něco ukázal a dal hattrick (smích). Dobře zahrál Michal Löwy, je z nás skoro nejstarší, vede nás. Můj brácha podal stabilní výkon.“




Sestavy


SK Všeruby
J. Hyrát [-] - M. Löwy [-] , D. Majer [-] , V. Študlar [-] , R. Přerov [-] (60. R. Herák [-] ) , S. Pašek [-] , M. Oulík [-] , V. Tyr [-] , P. Mach [-] , R. Herák [-] , J. Herák [-]

FK Bohemia Kaznějov B
P. Holeček [-] - O. Hrdlička [-] , T. Toncar [-] , J. Pašek [-] , M. Fait [-] , L. Baloun [-] , V. Vašíček [-] , P. Holeček [-] , M. Vejvoda [-] , J. Valenta [-] , M. Vavřička [-]

ŽK: 20. M. Oulík , 37. P. Mach - 30. L. Baloun , 40. M. Vavřička .
Hráči zápasu: J. Herák , M. Löwy , R. Herák , V. Tyr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BOHUN Josef - ČERVENKA Václav (N), BERÁNEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.